Vejle Stadion fyldes: Kun ledige pladser tilbage på D1

Arkivfoto: Johnny Kristensen

Pånær afsnit D1 er alle hjemmebaneafsnit på Vejle Stadion til aftenens kamp mellem Vejle Boldklub og Lyngby BK nu udsolgt. Der er i skrivende stund under 150 ledige pladser tilbage til afsnittet.

Af Daniel Abedeny | 15. maj 2024

Du kan tilgå billetsalget her.

Der kan løbende blive gjort pladser tilgængelige på de udsolgte afsnit. Det sker, hvis indehavere af sæsonkortabonnementer frigiver deres pladser. Hold løbende øje med billetsalget.

Er du indehaver af et sæsonkortabonnement til Vejle Stadion, uanset afsnit, opfordres du til at bruge det. Er du forhindret, opfordres du til at dele dit sæsonkortabonnement med en anden VB'er, der kan deltage.

Du kan sende dit kort som billet ved at logge på vb.eventii.dk, finde "mine kort" under "min profil" og vælge, om du vil frigive pladsen, eller om du vil sende det direkte til en anden VB'er.

Vi gør opmærksom på, at handlingen ikke kan trækkes tilbage. Har du delt dit kort som en billet til kampen, giver dit kort ikke længere adgang til kampen.

Du kan læse mere om regler og vilkår for dit sæsonkortabonnement her.

Indehavere af sæsonkortabonnementer har sikret sig plads

Er du indehaver af et sæsonkortabonnement, har du fleksibel og fri adgang til alle Vejle Boldklubs kampe på Vejle Stadion til en fast månedlig pris. Således er du med et sæsonkortabonnement sikret adgang til de mange spændende og store VB-kampe, der venter i Nørreskoven.

Den månedlige pris for et sæsonkortabonnement er helt ned til 39 kroner for børn og 79 kroner for voksne. Du kan tegne dit sæsonkortabonnement til Vejle Stadion via ovenstående banner.

Har du spørgsmål om Vejle Boldklubs abonnementsløsninger/enkeltbilletter, er du velkommen til at rette henvendelse til Vejle Boldklubs billetsupport via vbsupport@eventii.dk.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV