Seneste nyt

Tifopølsen får debut på Vejle Stadion i sæson 2024/25

Af Daniel Abedeny | 15. juli 2024

Fansene har smagt, stemmerne er talt, og de to nye tifopølser for den kommende sæson er fundet. For hver solgt pølse er fem kroner øremærket til at understøtte den spirende stemningskultur i Nørreskoven.

Prelec: Godt tilfreds med preseason

Af Ole Kristensen | 13. juli 2024

Efter dagens to sidste testmatcher, hvor VB gik målamok og scorede i alt 15 gange i de to kampe, kunne træner Ivan Prelec gøre status over VB’s preseason.

VB-reserverne med tocifret sejr over Jyllandsseriehold

Af Ole Kristensen | 13. juli 2024

For de spillere i VB-truppen, der fik ingen eller begrænset spilletid i den lukkede testmatch mod OB lørdag middag på Vejle Stadion, var der arrangeret en kamp i VB Parken mod JS 2 holdet fra Bramming Boldklub. Der skal være forskel på spillere fra en 3F Superligatrup og et ferieramt hold fra landets syvendebedste række – og det var der da også … Efter at de blågule gæster bed godt fra sig inden pausen, blev trætte vestjyder kørt over i 2. halvleg, hvor indskiftede Andreas Bredahl nåede at gøre sejren tocifret, 10-0, i sidste minut.

Lasse Flø skal repræsentere Danmark ved EM

Af Lars Christensen | 11. juli 2024

Den stærke defensivspiller er blevet udtaget til den trup der for første gang nogensinde skal repræsentere Danmark ved en EM-slutrunde for U19 landshold.

Trøjenumre for den kommende sæson

Af Lars Christensen | 10. juli 2024

Se hvilke trøjenumre 3F Superliga-truppen vil bære i den kommende sæson i oversigten nedenfor.

Vejle Boldklub køber Luka Hujber

Af Lars Christensen | 8. juli 2024

Den 25-årige kroatiske højreback skifter fra NK Istra til Nørreskoven på en aftale til sommeren 2027.

Vejle Boldklub tager afsked med Raúl

Af Morten Pelch | 7. juli 2024

Vejle Boldklubs anfører igennem de seneste to sæsoner, Raúl Albentosa, er stoppet i Vejle Boldklub.

Ngbakoto om skorpionspark: Søgte forreste stolpe

Af Lars Christensen | 7. juli 2024

De få tilskuere, der trodsede regnen og overværede træningskampen mod FC Fredericia, blev efter en god time belønnet med lidt af et drømmemål fra Yeni Ngbakoto.

Prelec: God testkamp med minutter til alle

Af Ole Kristensen | 6. juli 2024

Ivan Prelec var glad for, at FCF-træner Michael Hansen havde indvilget i at spille en lidt længere kamp, nu da VB’s kamp mod Weiche Flensburg blev aflyst pga. for få spillere i VB-truppen.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

PARTNERE | EKSKLUSIV