Seneste nyt

På søndag inviterer Vejle Kommune alle børn og unge til gratis fodbold

Af Vejle Boldklub | 13. april 2024

Er du under 18 år og bosiddende i Vejle Kommune, kan du hente en fribillet til søndagens brag mellem Vejle Boldklub og Randers FC. Vejle Kommune er kampsponsor.

Endnu et udsolgt afsnit: Alt til D1 er solgt

Af Daniel Abedeny | 13. april 2024

Begge familieafsnit, D2, og nu også D1, er udsolgt til morgendagens brag i Nørreskoven.

Faninfo forud for Randers-kampen

Af Camilla Dahl | 13. april 2024

Søndag gæster Randers FC Nørreskoven til kvalifikationsspillets anden hjemmekamp.

VB - RFC: Billetsalget runder snart 9.000 billetter

Af Daniel Abedeny | 12. april 2024

Der er i skrivende stund over 8.800 billetter ude til søndagens kamp mod Randers FC.

Kampdagsstatus: Formstærke kronjyder gæster Nørreskoven

Af Lars Christensen | 12. april 2024

Dramaet i kvalifikationsspillet fortsætter søndag eftermiddag, når Vejle Boldklub løber på banen i Nørreskoven til et opgør mod Randers FC. De formstærke kronjyder kommer med to sejre i kvalifikationsspillet, mens vejlenserne skal følge op på sejren over OB og det uafgjorte opgør mod Viborg. Kick-off på Vejle Stadion søndag fra kl. 14.00.

VB - RFC: Stigende efterspørgsel på centrale siddepladser, afsnit G frigivet

Af Daniel Abedeny | 11. april 2024

Der er fortsat stor interesse for at komme til fodbold på Vejle Stadion søndag, hvor Randers FC er gæster. Torsdag formiddag er de sidste ledige pladser på afsnit G blevet frigivet.

Vejle Stadion er blevet to tribunepartnere rigere

Af Daniel Abedeny | 11. april 2024

Scanview og Munkebjerg har i fællesskab erhvervet sig navnerettighederne til den østvendte endetribune. De to store samarbejdspartnere i Vejle Boldklub fuldender dermed den røde tråd på sternen.

VB Akademiet repræsenteret med seks spillere til DBU-samling

Af Lars Christensen | 10. april 2024

VB Akademiets 2009-årgang var repræsenteret med hele seks spillere, da DBU i denne uge samlede landets bedste spillere fra U15-årgangen til træningssamling.

Randers er gæster søndag: D2 er udsolgt

Af Daniel Abedeny | 10. april 2024

Begge familieafsnit var på forhånd udsolgt, og til søndagens kamp i Nørreskoven er der nu heller ikke flere tilgængelige enkeltbilletter til D2.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

PARTNERE | EKSKLUSIV