Seneste nyt

Nyheder

Strategisk klubsamarbejde med FC Fredericia ungdom

Af Lars Christensen | 6. december 2023

Vejle Boldklub og FC Fredericia ungdom indgår et strategisk klubsamarbejde omkring talentudviklingen i Fredericia, der skal gavne begge parter i fremtiden.

Fire U15-talenter til DBU-samling

Af Lars Christensen | 5. december 2023

Kasper Lorents Søndergaard og Stefan Petrache Nielsen fra VB Akademiets U15 Liga-hold har mandag og tirsdag været til DBU-samling i Ikast, hvor de har trænet med de bedste spillere på årgangen.

U17 led nederlag til Brøndby

Af Lars Christensen | 3. december 2023

VB Akademiets U17 Liga-hold sluttede efterårssæsonen med at tabe 1-3 til Brøndby på eget kunstgræs i VB Parken lørdag eftermiddag. De blågule have en tomålsføring halvvejs, men indskiftede Yusuf Faghir headede en reducering ind midtvejs i anden halvleg. Jacob Brøchner Ambæk skulle dog blive tredobbelt målscorer for gæsterne på deres andet straffespark og endegyldigt lukke kampen med et kvarter igen.

U19 går på vinterpause med nederlag

Af Ole Kristensen | 2. december 2023

Skønt det var VB’s yndlingsmodstander, man stod overfor lørdag eftermiddag, lykkedes det ikke at få noget målbart med ind i vinterpausen. Brøndby, som VB i U19 Ligaen ikke har tabt til siden juni 2020, vandt 2-1, og de rødblusede må igen takke manglende skarphed for, at det trods godt spil og fine chancer ikke blev til mindst et point.

Prelec: Vi skal være tilfredse med det ene point

Af Ole Kristensen | 1. december 2023

- Randers er et bedre hold, og de har de største chancer, så vi må være tilfredse med et point, erkendte Ivan Prelec efter kampen.

Jubilerende anfører: Forsvarer os til et point

Af Lars Christensen | 1. december 2023

Raúl Albentosa var glad for det ene point, som fulgte med oprykkerne hjem fra dybfryseren i Kronjylland fredag aften, og så var den 35-årige spanske anfører også stolt over sit anførerjubilæum.

Et enkelt point bag første kalenderlåge

Af Ole Kristensen | 1. december 2023

Som barn glædede man sig altid til at se, hvad decembers første kalenderlåge gemte på. Fredag aften var det fodboldmæssigt uhyre magert, hvad fodboldfolket blev budt i Randers denne første dag i julemåneden. Bundkamp, ingen mål, ringe spil, 2637 tilskuere, sibiriske temperaturer. De Blå Heste var nærmest sejren, men med en strafferedning og flere andre fine parader reddede Nathan Trott et point til VB, hvilket dog ikke er nok til at lade Nørreskovens Drenge overvintre over stregen

Startopstillingen mod Randers FC

Af Lars Christensen | 1. december 2023

Kolinger, Elvius, Ezatolahi og Barry er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Randers FC i 3F Superliga i efterårets sidste kamp. Kampen spilles på Cepheus Park Randers med kick-off kl. 19.00 og sendes direkte på TV3 Sport / Viaplay.

Kampdagsstatus: Fredagsfight i Randers før vinterpausen

Af Lars Christensen | 30. november 2023

Randers FC er værter for Vejle Boldklub i efterårets sidste kamp i 3F Superligaen, når kronjyderne på den rigtige side af nedrykningsstregen byder vejlenserne indenfor til en fredagsfight på Cepheus Park Randers med kick-off kl. 19.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport/Viaplay.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV