Seneste nyt

Nyheder

Oliver Provstgaard før oprykningsspillet: Vi har kvalitet i truppen

Af Lars Christensen | 30. marts 2023

Oliver Provstgaard har været afsted med det danske U21-landshold i godt og vel halvanden uge, hvor de danske talenter spillede to venskabskampe mod Ukraine og Schweiz. Nu er forsvarsprofilen tilbage i Nørreskoven, og han ser frem imod hjemmekampen mod Sønderjyske Fodbold, der er den første i oprykningsspillet.

Vejle Boldklub kommer ud med nedrykningsunderskud for 2022

Af Morten Pelch | 30. marts 2023

Vejle Boldklub har i dag offentliggjort sit regnskab for 2022, der som forventet byder på et underskud for klubben i Nørreskoven.

VB Akademiet er værter for AC Horsens i VB Parken

Af Lars Christensen | 30. marts 2023

VB Akademiets U17- og U19 Liga-hold er værter for AC Horsens i ungdomsligaerne lørdag i VB Parken. Kampene er blevet rykket, således at de færdigspilles inden NordicBet LIGA-opgøret i Nørreskoven mod Sønderjyske Fodbold.

Sønderby drømmer om VB-gennembrud efter fravalg på Heden

Af Lars Christensen | 29. marts 2023

VB Akademiets U17 Liga-hold nyder stor succes i denne sæson, og én af holdets profiler er offensivspilleren Nikolaj Sønderby (f. 2006), der med sin meget pågående og aggressive spillestil har været en ikke uvæsentlig del af succesen. Den 16-årige angriber scorede sine første mål i de vestjyske klubber Fjelstervang IF og Vildbjerg SF, inden en sæson som topscorer i Herning Fremad banede vejen for et skifte til VB Akademiet via Vejle Idrætsefterskole. Månedens talent i marts er Nikolaj Sønderby.

VB - FCK: Nørreskoven Tribunen bliver udsolgt

Af Daniel Abedeny | 24. marts 2023

Har du ikke sikret dig billet endnu, og ønsker du at opleve pokalkvartfinalen mod de danske mestre fra en af de bedste pladser på Vejle Stadion, bør du købe billet eller tegne sæsonkortabonnement nu. Nørreskoven Tribunen er snart udsolgt.

Info om sæsonkortabonnement: Fire kampe for en kampbillets pris i april

Af Daniel Abedeny | 23. marts 2023

Tegner du dit sæsonkortabonnement inden april, kan du opleve hele fire kampe på Vejle Stadion for helt ned til 59 kroner, nemlig topkampene mod Sønderjyske Fodbold, F.C. København, Hvidovre og FC Helsingør.

Billetstatus til FCK-kampen: Udsolgt udebaneafsnit og få ledige pladser i flere afsnit

Af Daniel Abedeny | 23. marts 2023

Skal du have en god plads til pokalbraget i Nørreskoven mod F.C. København den 6. april, skal du ikke vente længe. Tegner du dit sæsonkortabonnement inden den 1. april, kan du udover returkampen i pokalkvartfinalen mod de danske mestre opleve hele tre topkampe i april for under en kampbillets pris.

Hjælp os med at holde Nørreskoven ren

Af Daniel Abedeny | 23. marts 2023

I samarbejde med hovedsponsor Arbejdernes Landsbank er Vejle Boldklub gået sammen med Hold Danmark Rent for at holde Nørreskoven fri for affald. Alle foreninger, også Future Vejle-samarbejdsklubber, kan gøre en forskel for både klubkassen og naturen ved at tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute.

Sønderjyske Fodbold og tre andre topkampe venter i Nørreskoven efter landskampspausen

Af Daniel Abedeny | 21. marts 2023

Lørdag den 1. april sparker Vejle Boldklub sit oprykningsspil i gang med et brag mod Sønderjyske Fodbold. Billetsalget er åbent, og med fire hjemmekampe i april ser vi frem mod en særdeles fordelagtig fodboldmåned for alle med sæsonkortabonnement til Vejle Stadion.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv