Ordensreglement

vejlestadion

Ordensreglement

 1. Fremvisning af billetter, adgangskort eller anden akkreditering, som giver ret til ophold på stadion, skal ske til enhver tid på opfordring fra kontrollører, politi eller anden myndighed. Desuden skal man være villig til at lade sig visitere af en kontrollør.
 2. Tilskuere skal indtage den plads, der er anført på billetten, medmindre anden plads anvises af kontrollører eller andet
 3. Optagelse af levende billeder eller lyd og videregivelse af informationer fra kampen, tribuner og de øvrige stadion områder til kommercielt brug er ikke tilladt – uanset fremgangsmåde.
 4. Dækning af skilte og reklamebander med bannere er ikke tilladt uden forudgående aftale.
 5. Racistiske, homofobiske og andre nedsættende eller diskriminerende ytringer er strengt forbudt.
 6. Videoovervågning på stadion kan forekomme af sikkerhedshensyn.
 7. Overtrædelse af ordensreglementet vil uden videre kunne medføre bortvisning og eventuel afgift og/eller karantæne fra stadion. Bortviste gæster har ikke krav på at få deres billet eller adgangskort refunderet.
 8. Lokale stadionreglementer og kontrollørernes anvisninger skal tillige efterleves.
 9. Ovenstående punkter er ikke udtømmende.

Forbud og afgifter for overtrædelser

 1. Det er forbudt at forcere hegnet omkring fodboldbanen eller på anden vis opnå adgang til fodboldbanen. Overtrædelse vil medføre en afgift på 10.000 kr.
 2. Det er forbudt at besidde og/eller benytte pyroteknik på stadion. Overtrædelse vil medføre en afgift på 5.000 kr.
 3. Det er forbudt at kaste genstande på eller mod banen og/eller mod andre tilskuere. Overtrædelse vil medføre en afgift på 5.000 kr.
 4. Det er forbudt at forsøge på eller at tage ophold på stadion for personer der er ramt af karantæne. Overtrædelse vil medføre en afgift på 5.000 kr.
 5. Det er forbudt at besidde og/eller benytte maskering på stadion. Overtrædelse vil medføre en afgift på 5.000 kr.

Betaling af ovennævnte afgifter udelukker ikke anvendelse af øvrige sanktioner og retsforfølgelse.

Formålet med et ordensreglement er, at tilskuere til fodboldkampe skal være trygge før, under og efter arrangementet på stadion. Alle uanset alder, udseende, religion og kulturel baggrund er velkomne på stadion. Stadionreglementet gælder for hele stadionområdet, herunder ved banen, på tribunerne og arealerne omkring stadion inden for hegnet, hovedbygningen, brandvejene omkring stadion samt tilknyttede parkeringsarealer

 

Ved principielle spørgsmål: Kontakt Sikkerhedschef Kim Andersen på 23 45 28 88

Facebook

15 hours ago

Vejle Boldklub

Tak til alle der bakkede op fra tribunen i Farum - det var en fornøjelse at mærke jeres opbakning. Vi kæmper videre i Nørreskoven mod OB på søndag. #mitvejleb ...

Tak til alle der bakkede op fra tribunen i Farum - det var en fornøjelse at mærke jeres opbakning. Vi kæmper videre i Nørreskoven mod OB på søndag. #mitvejleb

 

Comment on Facebook

Puha sæsonen bliver hård nu 👎

Skift nu den træner

Mange ting i dag, som var langt fra godkendt. Generelt var der alt for mange fejl afleveringer, hjørnespark uden kvalitet og alt for tæt på målmanden. Indlæg der ikke er i nærheden af at blive farlige. Vejle skal bruge en top angriber, ellers kommer vi til at spille om ikke at få sidste pladsen.

Fortjent sejer desværre vejles offensiv er ikke imponerende måske ledelsen snart bør vide at offensiven mangler mere kvalitet det er ikke nok kun at kunne score på dødbolde og straffespark

Det kræver nogle point næste weekend. Lidt urovækkende at se hvor mange fejlafleveringer der bliver lavet,- hvilket også fører til begge mål. Og så er begge spillere i højre side i første halvleg, Madsen og memija jo fuldstændig væk.. selvom Nilson tager prisen for dagens dårligste. Han vinder to hovedestødsdueller,- resten smider han væk. Måske Krüger ikke skal overveje den unge spiller til offensiven han snakker om, men en der kan gå ind og gøre en forskel hurtigt. Selvom det er en sløj kamp ligner vi dog stadig på ingen måde et 1 div hold. VIVA VEJLE

Det var sgu en lang tur fra Vejle for at se sådan en gang lort.. ..Kom igen Vejle..

I fortjener sgu ikke at være i superligaen med så et ringe hold. I ændre snart plads med OB 🤨

Mangler VIRKELIG en angriber!! Også gad jeg godt og se en balancespiller der kan bryde modstandernes spil - synes modstanderne kommer alt for nemt til chancer. Også er man bare mega frustreret over at Vejle har været med i samtlige kampe også “kun” står med 6 point 😒

Umuligt at vinde hvis man ikke sparke på mål. Ikke godt nok.

Ringe udskiftning og manglede lyst til at spille og lad nu vær med at giv græsset skylden.

Det var under niveau. Håber jeg i inderligt! Et hav af uprovokerede fejl. Ingen kvalitet på vores dødbolde.

En gang ineffektiv boldflytteri

Synes vi langt hen ad vejen spiller en fin kamp, desværre bliver der ikke skabt nok offensivt. Kom igen VB! ♥

11 hjørnespark. Ikke en eneste med kvalitet. Hvad hjælper det at bygge et stort og stærkt hold. Hvis man ikke kan bruge det ordentlig. Bajsa havde en god kamp. Dejligt at se igen. Endnu en sæson hvor det offensive er den helt store synder. Længe siden jeg har set så mange bold tab i en kamp. Nu skal OB og ACH have klask. Forza VB

Der er for mange personlige fejl. Markeringerne i feltet ved modstanderens hjørne er for dårlige. Der er alt for lidt tempo i opspillet. Vi er alt for afventende. Andrebet mangler noget vilje.

VB er oprykker! Hvor er realismen?? Come on...!

Piv ringe

Hvor bliver man træt af at læse folk der vil have ny træner og at der ikke er kvalitet på holdet.. Vil støtte holdet i medgang og modgang!!

Vildt at så mange Vejle fans FORVENTER at de vinder hver eneste kamp. Det er sidste års 3. Plads på en af de sværeste udebaner i Danmark de møder! Selvfølgelig kunne Vejle have været mere skarpe i nogle situationer, men FCN er IKKE et hold som man kan forvente at slå på udebane som oprykker. Jeg syntes Vejle spillede en udemærket kamp og i mange dele af kampen spiller lige op med dem. Tålmodighed, så skal det nok komme 👍

Ikke godt mod et hold der har spillet midt i ugen..Find nu den angriber der kan lave mål..

Undrer mig mere over at vi gang på gang har bolden mest, og samtidig løber 10-15% mere end modstanderen 😉 Bedre held næste gang, 4 point i de næste 2 kampe så alt ok igen 🙂

Mamgler angriber

Syntes det vejle mangler er at de tør skyde udefra!

Klar til at bakke mit hold op på søndag ❤️❤️⚽️⚽️ VB ⚪️❤️⚪️🔴

Jeg er ikke så bekymret for det offensive spil. Mål har det med at komme i stimer, og det er en af de sværeste udebaner i superligaen.

+ View previous comments

16 hours ago

Vejle Boldklub

...

 

Comment on Facebook

Kom så drenge, vi tror på jer 👍

Godt spillet Vejle B i de sidste 15 minutter... Uskarp ved deres scoring... Og Nilsson forsætter desværre uskarpheden.

Tænk sig en verden hvor VB levede op til ordene “VB er virkligt stærke på dødbolde”.... Det kunne blive til noget vildt.....

Hvor er det frustrerende !! Nilsson kunne ikke ramme vandet om han så faldt ud af en båd!!

Gustav 'Arshakyan' Nilsson ...

Synes at de spiller meget godt.. lidt skarpere på afslutningerne i anden halveg og lad os så.se 2 kasser!! Forza Vejle !!

Kom så ...

Tænk hvis vejle havde 1 top angriber så havde vejle været foran

Sæt nu Adam ind. Han kan sikkert se sin egen fod. 🙂 kom så Vejle. Vi skal have point med hjem.

Tja surt at Nordsjælland kom foran så nemt på deres første reelle angreb. Opspilsfejl på midten. Vejle er slet ikke uden chancer hvis de bare kan få scoret... Nilsson med boldtab og uskarp.

Nilsson er simpelthen elendig.

Forstår ikke kritikken af Nilsson. Han har raget bolde til sig som har givet gode angreb. På chancen var der berøring fra forsvareren. Største fejl var Sousas dårlige aflevering som kostede et mål.

De vinder 1-2 .... kom så VB 👍🏼💪

De laver alt for mange fejl i dag og det bliver de straffet på 👎 men håber da de vinder

BAJZA redder det ene point

Elendige 🙄🙄

2 0

Kom nu Vejle! Vi var mega uskarpe i dag! Vi får heller ikke skabt nok chancer i dag mod et træt hold 🙁 Virker til at holdet skal vende sig en ny opstilling og kun 2 midterforsvare.

Op på hesten igen!!

+ View previous comments

18 hours ago

Vejle Boldklub

🔴⚪️⚽️
Dagens største overraskelse i Farum er, at Somarni har besluttet at Nørreskovens helte, helt undtagelsesvist, spiller dagens opgør klædt helt i hvidt.

- Usikkerheden omkring temperaturen og de ekstra procenter en hvid trøje kan give kontra en sort tager vi gerne med. Så i dag spiller vi i hvidt, fortæller Sormani til hjemmesiden op til kampstarten.

#mitvejleb
...

🔴⚪️⚽️
Dagens største overraskelse i Farum er, at Somarni har besluttet at Nørreskovens helte, helt undtagelsesvist, spiller dagens opgør klædt helt i hvidt. 

- Usikkerheden omkring temperaturen og de ekstra procenter en hvid trøje kan give kontra en sort tager vi gerne med. Så i dag spiller vi i hvidt, fortæller Sormani til hjemmesiden op til kampstarten.

#mitvejlebImage attachment

 

Comment on Facebook

Vil nu også kalde opstillingen en mindre overraskelse. Ligner en slags 4-4-2, mere end det ligner den klassiske 5-3-2

+ View previous comments

Twitter

FCN-kometen løber fra en VB'er ved midten af banen og løber ned og scorer sikkert til 2-0 på en chanceløs Bajza. (2-0) #FCNVB #sldk

90+1. Andreas Skov Olsen kommer til en afslutning, men han drejer sparket forbi mål. (1-0) #FCNVB #sldk

Indlæs flere...