Der er seks ændringer i startopstillingen i forhold til sidste uges kamp mod AGF, når Vejle Boldklub runder Kvalifikationsspillet af med en udekamp mod SønderjyskE på Sydbank Park, Haderslev, kl. 14.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben har foretaget seks ændringer på det hold, der senest tabte 2-4 til AGF. Mads Lauritsen (karantæne), Allan Sousa (karantæne), Kjartan Finnbogason (karantæne), Kerim Memija (på bænken), Tobias Mølgaard (spares) og Jacob Schoop (spares) spiller ikke, mens det giver plads til Branko Ilic, Viljormur Davidsen, Melker Hallberg, Malte Amundsen, Imed Louati og Gustaf Nilsson fra start.

Branko Ilic tager plads ved siden af Greve i midterforsvaret, mens Viljormur Davidsen overtager højreback fra Memija. I venstre forsvarsside er det Malte Amundsen der spiller for Mølgaard. På den bagerste midtbane hedder konstellationen Hallberg-Ramadani, mens Imed Louati spiller for spærrede Sousa på højrekant. Gustaf Nilsson er foretrukket helt på toppen for karantæneramte Finnbogason. Det er svenskerens første startplads i Superligaen siden 23. februar mod FC Nordsjælland.

På bænken er Mathias Hebo Rasmussen med for første gang siden kampen mod Esbjerg i marts, og kan ved indskiftning få sin tredje kamp for VB. Den unge midtbanespiller Lundrim Hetemi fra U19-Ligaholdet er også med på bænken. Lundrim sad senest på bænken mod Randers FC (0-2) i december og han kan i tilfælde af indskiftning, få Superligadebut for VB. Lundrim har tidligere spillet to pokalkampe.

Mads Greve er anfører i fraværet af Jacob Schoop.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Viljormur Davidsen