Der er kun én ændring i startopstillingen i forhold til mandagens kamp mod AGF, når Vejle Boldklub møder SønderjyskE på Vejle Stadion i Kvalifikationsspillets anden kamp. Der er kick-off kl. 14.00 på Vejle Stadion og kampen sendes direkte på Eurosport 2.

Cheftræner Constantin Gâlcă og trænerstaben er tvunget til at rokere på målmandsposten, efter Pavol Bajzas knæskade brød op under kampen mod AGF. Derfor er Thomas Hagelskjær med fra start mod SønderjyskE. De øvrige ti spillere i startopstillingen er identiske med dem, der begyndte kampen mod århusianerne.

På bænken er Gianluca Zanette med som gardering på målmandsposten. Brasilianeren har endnu ikke debuteret for VB, men han sad med på bænken flere gange i efteråret. Senest mod Randers FC (0-2) i december. De øvrige seks indskiftningsspillere var også med mod AGF.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija