Der er comeback i startopstillingen til Pavol Bajza efter at have været ude siden kampen mod AGF den 1. april, når Vejle Boldklub møder Silkeborg IF i sommeropstartens første træningskamp. Der er kick-off på Vejle Stadion kl. 12.00 og kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

I sæsonens første startopstilling har Constantin Gâlcă valgt en 4-4-1-1-opstilling. Foran Bajza er det en bagkæde med Memija, Mads Lauritsen, Viljormur Davidsen og Fard Ibrahim. Fra højre mod venstre på midtbanen er det Thais Damgaard, Ramadani, anfører Schoop og Sergiy Gryn. I en fremskudt midtbanerolle spiller Mathias Hebo, mens Gustaf Nilsson er helt fremme mod sine tidligere holdkammerater.

På bænken sidder 14 spillere og trænerstaben planlægger at skifte mere eller mindre alle elleve startende spillere i forbindelse med pausen.

Siden vi offentliggjorde truppen i går, er Nicklas Halse (f. 1997) blevet tilføjet. Den alsidige forsvars- og midtbanespiller fra FC Roskilde supplerer truppen til opgøret, da en del spillere fra A-truppen mangler af forskellige årsager. I forvejen kan der komme spilminutter til Nicolas Gianini Dantas og Dmytro Shcherbak der har vist sig frem i Nørreskoven i den sidste uges tid.

Kampen dømmes af Allan Staal, der til dagligt er dommer i 2. division. På linjerne flankeres han af Daniel Cortzen og Søren Stampe.

Pavol Bajza

Lundrim Hetemi
Christian Kudsk
Wahid Faghir