Vejle Boldklub møder Silkeborg IF fra 3F Superligaen i en træningskamp efter ”coronapausen” i dansk fodbold. Kampen, der spilles uden tilskuere på Vejle Stadion, spilles fra kl. 11.00 lørdag formiddag og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen har været tilbage på træningsbanen i små to uger forud for den første kamp i elleve uger. VB har ikke været i kamp siden sejren over Hvidovre den 8. marts, men nu venter en test inden NordicBet LIGA fløjtes op igen. Til opgøret har trænerne valgt en startopstilling med Indy Groothuizen i målet. Foran ham en bagkæde med Mølgaard, Greve, Ojala og Amundsen. Bagerst på midtbanen ligger Ramadani, mens Gundelund og Schoop er foran albaneren. Helt fremme Kjartan flankeret af Lucas Jensen og Arbnor Mucolli.

En lang række af spillerne fra A-truppen sidder på bænken og kan blive indskiftet i løbet af kampen.

Kampen dømmes af Superliga-dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard