Kjartan Finnbogason vender tilbage til startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Randers FC på kunstgræsbanen v/ Cepheus Park Randers i opstartens tredje træningskamp. Kampen spilles fra kl. 13.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil. Bemærk, at kampen spilles over tre gange 45 minutter.

Den islandske topscorer var afsted med hjemlandets landshold i forbindelse med Ringkøbing-kampen, mens Kjartan stod over mod Kolding IF da han lige var vendt tilbage til Danmark. Nu er den rutinerede angriber igen klar til at tørne ud for VB, og han er valgt til startopstillingen mod Superligaholdet fra Randers FC. Heri er der fem ændringer i forhold til opgøret mod Kolding IF.

I bagkæden spiller Juhani Ojala til venstre for Mads Greve, mens Thomas Gundelund er valgt på højreback. På midtbanen er Ylber Ramadani tilbage på den bagerste midtbane, med anfører Schoop og Montiel foran. Helt fremme spiller Kjartan i midten flankeret af Lucas Jensen og Arbnor Mucolli.

På bænken er backen Mathias Voss fra U19-Ligaholdet med for første gang i pre-season. Der er også blevet plads til Nikola Sukacev. Den schweiziske offensivspiller har trænet med holdet mandag og tirsdag og kan få spilminutter i løbet af kampen.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Thomas Hagelskjær

Thomas Gundelund
Mads Greve
Juhani Ojala
Viljormur Davidsen

Diego Montiel
Ylber Ramadani
Jacob Schoop (anfører)

Lucas Jensen
Kjartan Finnbogason
Arbnor Mucolli

Bænken:
Lucas Chang-Andersen (m)
Sergiy Gryn
Magnus Grødem
Adam Jakobsen
Wahid Faghir
Mads Lauritsen
Nicolas Gianini Dantas
Lundrim Hetemi
Tobias Mølgaard
Tobias Sommer
Alexander Jensen
Mathias Voss
Nikola Sukacev (prøvetræning)

Tekst: Lars Christensen.