Viljormur Davidsen og Allan Sousa vender tilbage til startopstillingen, når Vejle Boldklub møder OB på Nature Energy Park i Odense fra kl. 14.00. Kampen sendes direkte på Eurosport 2 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til mødet med SønderjyskE sidst. Det er Viljormur Davidsen og Allan Sousa der er tilbage blandt de foretrukne. Viljormur spiller i stedet for en småskadet Tobias Mølgaard på højreback, mens der rokeres lidt blandt spillerne i forreste linje. Arbnor Mucolli forlader højrekant og går ind på den offensive midtbane, hvor han erstatter Vladlen Yurchenko. Allan Sousa spiller til højre.

På bænken er Vladis Emmersón med igen og congoleseren kan forårsdebutere for VB, hvis han kommer på banen. Mathias Hebo Rasmussen er den eneste potentielle debutant og midtbanespilleren kan få de første minutter for VB, hvis han kommer i aktion.

VB stiller op i sorte strømper, sorte shorts og sort spillerbluse.

-Dommeren godkendte ikke vores hvide strømper, som mindede for meget om OB’s. Vi skulle have spillet i sorte strømper og derfor besluttede vi, at vi spiller kampen i hele udebanedragten, siger Erik “Mumi” Knudsen, der er Team Manager i Vejle Boldklub.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Pavol Bajza

Viljormur Davidsen
Branko Ilic
Mads Greve
Malte Amundsen

Ylber Ramadani
Jacob Schoop (anfører)

Allan Sousa
Arbnor Mucolli
Imed Louati

Kjartan Finnbogason

Bænken:
Thomas Hagelskjær (m)
Melker Hallberg
Gustaf Nilsson
Adam Jakobsen
Mathias Hebo Rasmussen
Vladis Emmersón
Vladlen Yurchenko

Tekst: Lars Christensen.