Der er genvalg til startopstillingen fra den seneste NordicBet LIGA-kamp mod Viborg, når Vejle Boldklub møder Hvidovre IF på Vejle Stadion i eftermiddag kl. 15.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Der er tre ændringer i startopstillingen i forhold til midtugens pokalkamp mod Vendsyssel, mens der er genvalg til holdet fra den seneste turneringskamp mod Viborg når vi i eftermiddag møder Hvidovre. Det betyder, at Ramadani og Gundelund ligger centralt på midtbanen. I bagkæden er Mølgaard til højre og Amundsen til venstre.

Helt fremme er Adam Jakobsen valgt igen og han skal følge op på de to scoringer han satte ind mod Viborg. På bænken er anfører Jacob Schoop med igen. Juhani Ojala kom ikke på banen mod Vendsyssel og den finske forsvarsspiller kan debutere for VB, hvis han kommer på banen.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard