Ylber Ramadani er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Hvidovre IF i NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 15.00 og sendes direkte på TV3 Sport. Kampen kan også følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben råder igen over Ramadani, der går ind på midtbanen bagerst. Der er lavet lidt om i opstillingen, da Constantin Gâlcă har ændret, således at VB nu spiller en 4-2-3-1. I bagkæden må VB undvære Tobias Mølgaard, der er blevet skadet i ugens løb. Forsvarsspilleren afløses af Arlind Ajeti, der spiller backen. I venstre side er der genvalg til Viljormur Davidsen.

Bagerst på midtbanen er det Ramadani og anfører Schoop, mens Diego Montiel spiller den offensive midtbane. I højre side er der startdebut til Wahid Faghir, mens Arbnor Mucolli igen er foretrukket i modsatte side.

På bænken er Alexander Jensen med, da Tobias Mølgaard glider ud i forhold til 18 mandstruppen. Midtbanespilleren fra U19-Ligaholdet kan debutere for VB, hvis han kommer på banen. Mads Lauritsen kan gøre comeback, hvis han kommer på banen.

Indy Groothuizen

Arlind Ajeti