Malte Amundsen erstatter Viljormur Davidsen i startopstillingen mod Hvidovre IF, når Vejle Boldklub løber på banen på PRO VENTILATION ARENA i Hvidovre til NordicBet LIGA-kamp. Kampen spilles fra kl. 15.00 – uden adgang for tilskuere på grund af risiko for spredning af coronavirus – men kan ses på Viaplay.

Trænerstaben har kun fundet anledning til at ændre på én position i forhold til opgøret mod HB Køge. Det er på venstreback, hvor Viljormur Davidsen sidder udenfor. Færingen erstattes af Malte Amundsen. Midtbanen er fortsat med Rama bagerst og Montiel og anfører Schoop foran. Jacob Schoop jubilerer i dagens kamp, der er anførerens officielle førsteholdskamp nr. 100 for Vejle Boldklub.

På bænken er Leonel Montano med for første gang. Vintertilgangen har mulighed for debut, hvis han kommer på banen. Det samme har Arlind Ajeti mulighed for. Albaneren sad på bænken sidst, men kom ikke på banen.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard