Imed Louati er tilbage i startopstillingen for første gang siden den 4. august, når Vejle Boldklub møder FC København i Superligaen på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 16.00 og sendes direkte på Canal 9.

Der er comeback i startopstillingen til Imed Louati, når VB i eftermiddag møder FC København. Tuneseren er ikke begyndt på banen siden 4. august mod FC Midtjylland i Nørreskoven og har siden fået en række indhop. Nu er angriberen klar til en startplads igen. Ved siden af ham spiller Allan Sousa, der sad udenfor mod SønderjyskE senest i Superligaen.

På midtbanen spiller Melker Hallberg bagerst på midtbanen i Ylber Ramadanis skadesbetingede fravær. Foran svenskeren ligger anfører Jacob Schoop og Arbnor Mucolli. På målmandsposten er der også skiftet ud. Det er Thomas Hagelskjær der får chancen for første gang i Superligaen. Hagelskjær erstatter Pavol Bajza, der tager plads på bænken. På bænken sidder der også en potentiel debutant i form af Vladlen Yurchenko. Ukraineren dækker de centrale pladser på midtbanen.

Kampen kan også følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Rasmus Lauritsen