Der er kun én ændring i startopstillingen i forhold til mandagens møde med AGF, når Vejle Boldklub møder Brøndby i søndagens sene Superligakamp. Der er kick-off på Vejle Stadion kl. 18.00 og kampen sendes direkte på TV3+ og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerteamet ændrer kun i målet, hvor Thomas Hagelskjær erstatter Pavol Bajza. Hagelskjær får dermed den anden Superligakamp i efteråret, efter han også spillede hjemmekampen mod FC København (1-3) i oktober. De øvrige ti spillere, er de samme som begyndte mod AGF i mandags.

På bænken er Nathan Oduwa og Kerim Memija med igen. Den engelske angriber Oduwa har ikke været med siden opgøret mod FC Midtjylland i Herning den 11. november, mens Memija spillede mod AaB.

Ylber Ramadani modtager inden kick-off blomster af teknisk chef Jacob Krüger. Dem 22-årige albaner runder kamp nummer 50 for Vejle Boldklub mod Brøndby. ”Rama” kom til VB i sommeren 2017 fra FK Partizan Tirana og har scoret et mål i de første 49 kampe for VB.

Inden kampen vil der være et minuts klapsalver til ære for Kai Johansen. Den tidligere back i VB døde lørdag den 1. december i en alder af 86 år. Han nåede 220 kampe for VB og var med til at vinde klubbens første Danmarksmesterskab i 1958.

Opdatering kl. 18.30: Viljormur Davidsen har under opvarmningen fået et maveonde og må udgå. Ind i startopstillingen kommer Kerim Memija på højre back. Tobias Mølgaard går over i venstre side. Den ledige plads på bænken overtages af Thomas Gundelund.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija