Prelec: Vi vinder helt fortjent

Foto: Johnny Kristensen

Næstveds træner Peter Bonde havde ingen kommentarer til VB’s hjemmeside efter kampen, men VB-træner Ivan Prelec var selvsagt godt tilfreds med sejren.

Af Ole Kristensen | 18. marts 2023

- Vi har gjort det godt indtil nu, men nu kommer den vigtigste del af turneringen. Banen i dag lignede efter et kvarter et sted, der var smidt bomber. Spillepladsen gjorde ikke noget godt for kampen – heller ikke for Næstved, som er et hold, der gerne vil spille. Men vi var det hold, der tilpassede sig bedst, og vi kontrollerer tingene. Modstanderne har én chance i kampen – i 1. halvleg – mens det er os, der søger mulighederne, og vi vinder fortjent. Vi spillede det spil, banen tillod og forsøgte blot at komme i fornuftige afslutningspositioner.

Prelec slog fast, at 3-5-2 opstillingen var valgt ud fra banens beskaffenhed.
- Det er vores styrke, at vi kan skifte opstilling alt efter modstander og baneforhold.

Prelec giver nu spillerne fri tre dage, bortset fra den håndfuld spillere, der sammen med akademispillere skal spille Future Cup mandag kl. 13:00 i VB Parken mod AaB. Barry, Ezatolahi og Mucolli er væk på landsholdopgaver. Truppen vil afvikle en intern testkamp i landsholdspausen.

- Vi spiller kampe nok og har ikke brug for en officiel træningskamp i pausen, fastslog Prelec, der nu skal et smut hjem til Kroatien i forbindelse med et trænerseminar.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv