Prelec: Vi skal være tilfredse med det ene point

Foto: Fodboldidioterne

- Randers er et bedre hold, og de har de største chancer, så vi må være tilfredse med et point, erkendte Ivan Prelec efter kampen.

Af Ole Kristensen | 1. december 2023

- Vi kan ikke være tilfredse med vores 1. halvleg, hvor vi ikke gjorde de ting, vi havde forberedt. Så godt som vi nu kunne forberede noget med de vinterramte træningsbaner … Vi er for bange med bolden, og det lykkes os ikke at finde de åbninger, vi havde talt om. Vi snakkede om det i pausen og advarede imod, at det kunne blive ensrettet trafik, hvis ikke vi fik rettet til. De sidste 45 minutter bliver så mere lige, og vi er på vej til at blive mere kontrollerende og proaktive. Jeg ved, det har været en hård halvsæson for spillernes selvtillid, men hvis vi ikke løber nogle risici, så bliver det jo ikke til noget.

Prelec anførte, at Randers’ hurtige spillere ville volde problemer for VB’s ikke alt for hurtige bagkæde, så de vidste, de ville være sårbare over for omstillinger. Derfor var træneren absolut heller ikke tilfreds med VB’s hjørnespark, som et par gange netop åbnede for randrusianske kontraer, samt boldtab, der førte til omstillinger.

- Det er først og fremmest på kontraer, de får deres chancer.

Prelec forudskikkede, at det nu er tid til evaluering – både af teamets og af truppens arbejde i den første halvsæson for at se, hvordan det kan optimeres.

Og igen forsømte træneren ikke at takke fansene.

- Tusind tak til vores trofaste tilhængere for aldrig svigtende støtte. Og en glædelig jul til alle!

Rasmus Bertelsen: Vi er trætte af ikke at kunne vippe sejren over til vores side

- Jeg er træt af og utilfreds med, at vi ikke får kampen og de tre point vippet over på vores side, ærgrede RFC-træner Rasmus Bertelsen sig efter nulløsningen.

- Vi står over for en fem-mands-mur fra Nørreskoven, som er svær at dirke op, og man kan aldrig vælte sig i chancer mod et dygtigt defensivt hold – tre store stoppere og en dygtig målmand. Men vi skaber dog chancer nok til at skulle vinde kampen i dag.

Det var ikke formildende for Bertelsen., at hans mandskab holder sig over stregen ved vinterpausen.

- Det kan vi ikke bruge til noget. Selvfølgelig kan vi se sort på hvidt, at vi har flere point end nr. 11, men det er efter 32 runder, det gælder.

Træneren savner kynisme og vinderattitude hos sit hold.

- Vi står for tit og snakker om, at vi har spillet fornuftigt, men at resultatet ikke fulgte med.

Bertelsen erkendte, at 2. halvleg ikke havde været god nok for randrusianerne.

- Vi får ikke lavet det føringsmål før pausen, der får os til at løsne op. Og Vejle bliver mere og mere komfortable, som kampen skrider frem, mens vi løber tør for kreativitet.

Rasmus Bertelsen vil give mellem 02 og 4 på karakterskalaen for RFC’s første halvår.

- Bestået, men så heller ikke mere …

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV