Prelec: God testkamp med minutter til alle

Foto: Johnny Kristensen

Ivan Prelec var glad for, at FCF-træner Michael Hansen havde indvilget i at spille en lidt længere kamp, nu da VB’s kamp mod Weiche Flensburg blev aflyst pga. for få spillere i VB-truppen.

Af Ole Kristensen | 6. juli 2024

- Nu havde vi mulighed for at give pænt med spilletid til alle, og vi så en god træningskamp. I de første 60 minutter var vi ikke farlige nok på den sidste tredjedel, om end vi skabte en række gode situationer, som burde have udviklet sig til mere. Men defensivt er jeg i lighed med Brøndby-kampen godt tilfreds med vores høje pres og defensive arbejde. Offensivt er vi først her på det sidste begyndt at lægge på i træningen, og vi så da noget output i sidste periode. Ligeledes var det godt, at vi slap for skader.

Prelec slog fast, at han foreløbig – og med de spillere, han råder over lige nu – holder fast i tremands-forsvaret, for det er det, spillerne er fortrolige med. Han glæder sig til at implementere nytilknyttede Damian van Bruggen, som har alsidige forsvars- og 6’er-erfaringer.

Træneren slog fast, at hvor fokus i opstarten hidtil har været på defensiven og på opbygningsspillet, vil man nu i de sidste 14 dage koncentrere sig om offensivfasen og afslutningsspillet.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV