Pressehenvendelser til spillere og organisation

Kontakt til Vejle Boldklub vedrørende interviews, akkreditering, presseforhold og andet kan ske via mail eller opkald til:

Morten Pelch
Kommunikationschef
Tlf.: +45 28 55 20 08
e-mail: mp@vejle-boldklub.dk

Press/media inquiries to players and organization

Press/media inquiries to Vejle Boldklub regarding interviews, accreditation, press areas etc. can be made by mail or phone to:

Morten Pelch
Head of Communication
Mob. +45 28 55 20 08
e-mail: mp@vejle-boldklub.dk

Akkreditering
Al akkreditering skal sendes til Kommunikationschef Morten Pelch på mp@vejle-boldklub.dk

Akkreditering
For at garantere adgang for relevante sportsmedier og for at holde useriøse medier væk fra pressepladserne, skal alle mediefolk, som ønsker at overvære Vejle Boldklubs hjemmekampe akkrediteres.

Kriterium for akkreditering
Man skal i princippet være medlem af Danske Sportsjournalister for at sikre sig akkreditering til presserummet eller mixed zone efter kampen. Dokumentation skal vises på kampdagen mod forlangende. Den medieansvarlige har desuden ret til at godkende medierepræsentanter (f.eks. fra klubmedier eller lokale medier), som ikke er medlemmer af Danske Sportsjournalister.

Deadline for akkrediteringsansøgninger
Alle, der ønsker adgang til presseafsnittet på stadion på kampdage, skal senest klokken 10.30 på fredage forud for den kommende weekends spillerunde (inklusiv mandagskampen) og senest 10.30 dagen før første kamp i en midtuge-runde være akkrediteret.

Faciliteter
Super flash zone: Super flash-interviews foregår ved sidelinjen efter kampen. Kun adgang i spillertunnellen og flash zone (se nedenstående) for rettighedshavere.

Flash zone: Flash interviews for rettighedshavere foregår ved TV-væggen i spillertunnellen. Kun adgang for rettighedshavere i flash zone (området i spillertunnellen og til og med lågerne efter henholdsvis de to omklædningsrum).

Mixed zone: Findes i foyeren i hovedbygningen. Der er ikke adgang for pressen i Vejle Boldklubs omklædningsrum (dette gælder også på udebane). Fra pressepladserne går man via mellemgangen mellem de to lounger ned af trappen til foyeren for at komme til mixed zone.

Internet: I presserummet vil der være mulighed for trådløs og fast opkobling for journalister og fotografer. Internettet er til fri afbenyttelse.

Presseindgang: Journalister og fotografer skal benytte indgang B på Arbejdernes Landsbank tribunen. Presserummet er til venstre lige efter indgangen.

Presseparkering: Presseparkeringspladser forefindes – som tidligere – på det grønne areal overfor det gamle stadion/tennisbanerne.

[custom-facebook-feed]

Arbnor Mucolli blev den 16. VB-spiller til at score hattrick i dette årtusinde, da han mod FC Roskilde kom på måltavlen tre gange. Se hvilke spillere, der ellers er noteret for et hattrick i den røde trøje i tidens løb: https://bit.ly/2Z5h1yv #VejleB

Anfører Jacob Schoop rundede sit mål nummer 10 for #VejleB, da han kort før pausen scorede til 3-1 mod FC Roskilde. Midtbanespilleren mente efterfølgende, at der gik cruise control i værterne i 2. halvleg. Hele interviewet her: https://bit.ly/31RNpXm

Udvalgte pletskud fra Nørreskoven på en aften, hvor Arbnor Mucolli var hovedpersonen i Vejle Boldklubs 4-1-sejr over FC Roskilde i NordicBet LIGA. Se hele galleriet på vores Facebook-side tirsdag. Fotograf: Johnny Kristensen. #VejleB