Info om sæsonkortabonnement: Fire kampe for en kampbillets pris i april

Tegner du dit sæsonkortabonnement inden april, kan du opleve hele fire kampe på Vejle Stadion for helt ned til 59 kroner, nemlig topkampene mod Sønderjyske Fodbold, F.C. København, Hvidovre og FC Helsingør.

Af Daniel Abedeny | 23. marts 2023

Fodbolden følger forårsmånederne, og april bliver en særdeles frodig en af slagsen.

I april lægger Nørreskoven græs til hele fire kampe, og med et sæsonkortabonnement kan du komme med til alle fire kampe for helt ned til 59 kroner. De fire kampe er de afgørende oprykningskampe mod Sønderjyske Fodbold, Hvidovre og FC Helsingør og en pokalkvartfinale mod F.C. København.

Som indehaver af et sæsonkortabonnement har du fleksibel og fri adgang til alle kampe på Vejle Stadion til en fast månedlig pris og dermed også til de første spændende kampe om oprykning til 3F Superliga mod rækkens nummer to, tre og fire samt til pokalbraget mod de danske mestre.

Sæsonkort til alle VB'ere

I 2022 blev Vejle Boldklubs abonnementsløsninger introduceret og udrullet, og siden da har alle indehavere af et sæsonkortabonnement haft gavn af både de fordelagtige priser på månedsbasis og fleksibiliteten i funktionerne bag det nye digitale sæsonkort, af sidstnævnte eksempelvis muligheden for at dele ens sæsonkort med en rød medfan.

Fleksible og billige abonnementsløsninger

Vejle Boldklub tilbyder tre typer af sæsonkortabonnementer, som alle er tilrettelagt med henblik på at imødekomme de primære ønsker i en abonnementsløsning iblandt VB'ere:

På Nørreskoven Tribunen, hvor sæderne med det bedste udsyn findes, kan en voksen VB'er således se alle kampe på Vejle Stadion fra sit eget personlige sæde for kun 109 kroner i måneden. På familietribunen, Casino Munkebjerg Tribunen, kan en voksen tage to børn under 15 år med og siddende opleve alle kampe på Vejle Stadion for under 100 kroner i måneden, og i stemningsafsnittet, Give Elementer Hjørnet, er det muligt at bidrage til lyden af Nørreskoven for blot 59 kroner i måneden. Alle aktuelle priser på sæsonkortabonnementer fremgår nedenfor.

 

Få ledige pladser på Nørreskoven Tribunen

Flere tusinde VB'ere er sæsonkortabonnenter og har således allerede sikret sig plads til de fire topkampe i april. Ønsker du at have fast plads på Vejle Stadion, skal du imidlertid ikke vente længe: Der meldes om få ledige pladser på alle tre afsnit på Nørreskoven Tribunen (afsnit F, G og H). Afsnit G er det midterste på Nørreskoven Tribunen og er nu så tæt på at være udsolgt, at det kun er muligt at få plads på afsnittet som indehaver af et sæsonkortabonnement.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv