Hjælp os med at holde Nørreskoven ren

Foto: Vejle Boldklub

I samarbejde med hovedsponsor Arbejdernes Landsbank er Vejle Boldklub gået sammen med Hold Danmark Rent for at holde Nørreskoven fri for affald. Alle foreninger, også Future Vejle-samarbejdsklubber, kan gøre en forskel for både klubkassen og naturen ved at tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute.

Af Daniel Abedeny | 23. marts 2023

Der dufter så dejligt af fodbold i Nørreskoven, sagde Ebbe Skovdahl tilbage i 1990 ved sin tiltræden som cheftræner i Vejle Boldklub. På tværs af århundreder og generationer har Nørreskoven for mange vejlensere været synonym for fodbold, og på hver kampdag tager flere tusinde VB’ere glædeligt vejen op gennem Roms Hule eller Helligkildevej for at følge deres røde hjerteklub.

Nørreskoven har identitetsskabende værdi for byen. Nørreskoven har slået dybe rødder i vores fælleshistorie som vejlensere – en historie, som strækker sig over 500 år til dengang, Kong Hans Eg blot var en rod.

Gør en forskel for byen

Derfor er det vigtigt at passe på Nørreskoven, og derfor støtter Vejle Boldklub, i samarbejde med hovedsponsor Arbejdernes Landsbank, i år projektet Ren Natur. Ren Natur arrangerer affaldsindsamlinger i vores lokalområde i Nørreskoven omkring Vejle Stadion. De foreninger eller samarbejdsklubber, der deltager, modtager et beløb til deres klubkasse.

Gør en forskel for din forening

Deltager I, og gennemfører I en affaldsindsamlingsrute på maksimum 5 kilometer, kvitteres der med 2.500 kroner til jeres klubkasse som en beskeden tak og et muligt bidrag til nye bolde, nye klubtrøjer eller noget andet, som I står og godt kunne bruge hos jer.

Tilmelding er åben

Tilmeldingen til affaldsindsamlingen åbnede den 1. marts 2023. Tilmelder du jeres forening en affaldsindsamlingsrute, får I en god for- eller eftermiddag i frivillighedens tegn: godt samvær, frisk luft og arbejde for en god sags tjeneste. Tilmelding til de første indsamlingsruter i Nørreskoven omkring Vejle Stadion er åben.

Indsamlingsdage

Første indsamlingsrute gennemføres i dagene efter den 30. april, hvor Vejle Boldklub møder FC Helsingør, mens den sidste indsamlingsrute gennemføres i dagene efter den 3. juni, hvor sidste kamp i sæson 2022/23 spilles. Der er derfor god tid fra nu til at planlægge en dag, hvor I kan samle en god flok fra jeres forening til at være med.

Tilmeld dig her.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv