#FORTSATENDELAFHOLDET: Universal Transport

Sponsornotits: Siden det hæderlige transportfirma blev grundlagt i 1991, har Universal Transport – og i særdeleshed Brian Søgaard, administrerende direktør og ejer – været en vigtig aktør i Nørreskoven, og nu vender vi sammen bladet og tager vores partnerskab til nye højder.

Af Daniel Abedeny | 8. marts 2023

Universal Transport er en hjørnesten i såvel Vejle Boldklub som i Vejles mangfoldige erhvervsliv, og i dag kan Vejle Boldklub glædeligt meddele, at Universal Transport har forlænget sit platinsponsorat og derved fortsætter på holdet på en ny stor treårig aftale. Den nye aftale er den største i partnerskabets over 30 år lange levetid.

Partnerskabet mellem Vejle Boldklub og Universal Transport er en fortælling om fælles værdier og sammenhold. Meget er der sket i verden, måske især i Universal Transport og Vejle Boldklub, siden begyndelsen af 90’erne, men på tværs og gennem sejre og nederlag, medaljer og modgang, har Universal Transport, Brian Søgaard og resten af den gode Søgaard-familie vist et engagement og en stadig større lyst til at arbejde for VB og vores fælles bedste, som selv den største sejr ikke kan stå på mål imod.

Brian Søgaard er vejlenser ind til benet, og hans evner som forretningsmand er af samme størrelse som hans store VB-hjerte. Brian Søgaard har fra bunden skabt en brancheledende virksomhed, et aktiv for Vejle, han er ekstremt engageret i regionens stærkeste erhvervsnetværk i Nørreskoven, og han har på egen hånd og uden opfordring rekrutteret flere gode kunder og nøglepersoner til det. Han er en god ven af mange, og på vores netværksrejser har vi delt stærke oplevelser sammen.

Universal Transport er fortsat på holdet.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv