Fire U15-talenter til DBU-samling

Foto: Bo Nielsen

Kasper Lorents Søndergaard og Stefan Petrache Nielsen fra VB Akademiets U15 Liga-hold har mandag og tirsdag været til DBU-samling i Ikast, hvor de har trænet med de bedste spillere på årgangen.

Af Lars Christensen | 5. december 2023

VB Akademiet Kerim Sejdic var også udtaget, men han måtte trække sig, da han ikke blev den skade kvit som han pådrog sig i kampen mod Brøndby.

De bedste spillere fra øst og vest i årgang 2009 spillede en testkamp som afslutning på samlingen, og her var det Vejle Boldklubs Stefan Petrache Nielsen der scorede sejrsmålet i 2-1 sejren til vestholdet.

Onsdag og torsdag samles yderligere spillere fra årgang 2009 til en fælles samling for de bedste spillere i øst og vest. Her er VB Akademiet repræsenteret ved Benjamin Stelman og Benjamin Nicolaisen.

Alle fem udtagne VB-spillere var i efteråret en del af VB Akademiets succesfulde U15 Liga-hold, der hentede 22 points i 13 kampe.

Stefan Petrache Nielsen og Kasper Lorents Søndergaard var afsted mandag og tirsdag. Foto: VB Akademiet

Benjamin Stelman og Benjamin Nicolaisen repræsenterede VB onsdag og torsdag og begge spillere gjorde en god figur. Foto: VB Akademiet

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV