Comeback-Hetemi: Har jeg ventet længe på

Foto: Johnny Kristensen

Det var en glad Lundrim Hetemi, der iført rød oprykningst-shirt satte ord på sit comeback efter tolv måneders skadespause. Den stærke midtbanespiller blev skadet i maj i fjor mod FC Nordsjælland og har fulgt hele oprykningssæsonen fra sidelinjen indtil søndag eftermiddag.

Af Lars Christensen | 21. maj 2023

Der var et ekstra bifald fra de godt og vel 6.000 tilskuere i det 85. minut. Her kom Lundrim Hetemi på banen i stedet for Hamza Barry, og publikum kvitterede venligt, da den 23-årige Hetemi efter et år kunne vende tilbage til grønsværen.

- Det er superdejligt endelig at være tilbage. Det er længe at være udenfor, og jeg har glædet mig til denne dag. Det var en lille forsmag i tirsdags, da jeg var med i Future Cuppen, men i dag var det rigtige comeback, siger Lundrim Hetemi.

- Jeg var ikke nervøs, om knæet kunne holde, men jeg var lidt spændt, da jeg løb ind, fordi jeg ikke har spillet længe. Det gik okay, men jeg kan godt mærke, at jeg mangler lidt kampform. Man kan træne sig til meget, men de sidste procenter får man i kamp. Jeg håber at bygge endnu mere på i de kommende kampe, siger Lundrim Hetemi.

Den stærke midtbanespillere har optrådt i 65 kampe på divisionsholdet, men har fortsat sin første scoring til gode. Han forsøgte sig mod Næstved, men heller ikke her blev nullet slettet.

- Man gør sig mange tanker i løbet af næsten et år på sidelinjen, og jeg har selvfølgelig gerne villet score. Nogen gange skal man være lidt mere selvisk og sparke mod mål, men der manglede lidt power, hvis det skulle være blevet rigtig farligt, siger en grinende Hetemi.

- Det var lidt en rodet kamp at komme ind i, som halvvejs var ved at ende som en sommerkamp. Det var meget frem og tilbage, så det var et ret åbent opgør at komme ind i.

Hetemi har fulgt successæsonen fra sidelinjen, og han har i den grad savnet kampene i weekenderne.

- Det har ikke været sjovt at sidde udenfor, men jeg er kommet godt igennem det. Jeg har savnet kampene og atmosfæren på Vejle Stadion, men udenfor banen har jeg forsøgt at være den samme, siger Lundrim Hetemi.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV