3 kampe for 1 måneds pris: OB gæster Nørreskoven mandag

Arkivfoto: Johnny Kristensen

Tegner du dit sæsonkortabonnement inden storkampen mod OB på mandag, kan du opleve hele tre kampe i Nørreskoven for en månedspris på ned til 79 kroner.

Af Daniel Abedeny | 29. april 2024

Første halvdel af kvalifikationsspillet i 3F Superligaen 2023/24 er tilbagelagt, det første styrkeforhold mellem de seks hold er blevet afvejet, og foran os venter nu de fem afgørende, og forhåbentlig overlevelsesgivende, kampe.

Den første af disse fem er mod de direkte ligakonkurrenter fra Fyn. Kampen mellem Vejle Boldklub og OB spilles den 6. maj, og billetsalget hertil er begyndt.

Maj måned: OB, Lyngby og Hvidovre hjemme på Vejle Stadion

Nørreskoven lægger græs til tre af de resterende fem kampe i kvalifikationsspillet, og kampprogrammet har derfor tegnet sig særdeles fordelagtigt for såvel indehavere af sæsonkortabonnnementer til Vejle Stadion som kommende indehavere af samme:

Tegner du dit sæsonkortabonnement inden kampen mod OB mandag den 6. maj klokken 19:00, kan du udover at opleve kampen mellem Vejle Boldklub og OB også få kampene mod Lyngby den 15. maj og Hvidovre den 20. maj med for den første måneds pris.

Du kan tegne dit sæsonkortabonnement til Vejle Stadion her.

Indehavere af sæsonkortabonnementer har sikret sig plads

Er du indehaver af et sæsonkortabonnement, har du fleksibel og fri adgang til alle Vejle Boldklubs kampe på Vejle Stadion til en fast månedlig pris. Således er du med et sæsonkortabonnement sikret adgang til de mange spændende og store VB-kampe, der venter i Nørreskoven.

Den månedlige pris for et sæsonkortabonnement er helt ned til 39 kroner for børn og 79 kroner for voksne. Du kan tegne dit sæsonkortabonnement til Vejle Stadion via ovenstående banner.

Har du spørgsmål om Vejle Boldklubs abonnementsløsninger/enkeltbilletter, er du velkommen til at rette henvendelse til Vejle Boldklubs billetsupport via vbsupport@eventii.dk.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

PARTNERE | EKSKLUSIV