Der er genvalg til de startende elleve spillere fra weekendens sejr over Vendsyssel, når Vejle Boldklub møder FC Fredericia på Vejle Stadion onsdag aften kl. 18.30. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Vinderholdet fra lørdagens flotte sejr i Vendsyssel får genvalg, når Vejle Boldklub her til aften er værter for FC Fredericia i sæsonens første lokalopgør. Det betyder, at Indy Groothuizen får sin første kamp på Vejle Stadion. Hollænderen står foran bagkæden med Greve og Lauritsen centralt flankeret af Viljormur i højre og Malte Amundsen i venstre side. Bagerst på midten Ramadani og anfører Schoop. Lucas Jensen i højre side og Gryn i venstre side, men Diego Montiel spiller den offensive midtbane. Helt på toppen Kjartan Finnbogason.

På bænken er der to ændringer. Lundrim Hetemi er med igen efter et par kampes fravær, mens Adam Jakobsen kan få den første turneringskamp for VB siden februar. Offensivspilleren fik comeback mod Allesø i sidste uge.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Viljormur Davidsen