Der er tre ændringer i startopstillingen i forhold til weekendens kamp mod FC Fredericia, når Vejle Boldklub møder FC Fredericia i NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 18.30 og sendes direkte på TV3 Sport.

Cheftræner Adolfo Sormani må undvære Mads Lauritsen med karantæne til dagens opgør. I stedet glider tilbagevendte Viljormur Davidsen ind i bagkæden til venstre. På midtbanen er Jacob Schoop med igen efter at have fået et indhop senest. Anfører Schoop erstatter Kim Elgaard. I angrebet må VB undvære Imed Louati. Tuneseren er blevet testet helt op til kampen, men blev desværre ikke klar til sæsonens næstsidste kamp. I stedet er det D’Avila Ba Loua der begynder på banen som makker til Allan Sousa. De øvrige otte spillere er identiske med dem, der indledte opgøret i Skive.

På indskiftningsbænken sidder Thais Damgaard Nielsen og Wang Zhenao. De to unge U19-Ligaspillere har mulighed for at debutere for VB, hvis de kommer på banen. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen