Målmanden Indy Groothuizen er med for første gang i 2020, når Vejle Boldklub møder Aarhus Fremad i den sidste træningskamp på dansk grund. Kampen spilles i VB Parken fra kl. 17.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Der er flere ændringer på holdet i forhold til den seneste træningskamp. Indy Groothuizen er tilbage i målet efter flere kampes fravær, mens bagkæden er med Mølgaard, Greve, Ojala og Viljormur. Diego og Schoop foran Ramadani på midtbanen. Helt fremme er Kjartan flankeret af Arbnor og Gryn.

På bænken er Malte Amundsen med igen. Venstrebacken har siddet udenfor siden kampen mod Viborg i november, men kan altså få de første minutter i pre-season mod Fremad.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard