Seneste nyt

Nyheder

Future Cup: Første VB-sejr i sidste kamp

Af Ole Kristensen | 7. juni 2023

I sjette og sidste forsøg lykkedes det VB’s hold i Future Cup at sikre sig en sejr. Efter fire nederlag og en uafgjort vandt de rødtrøjede onsdag aften på Vejle Stadion fortjent med 2-0 over Sønderjyske. De to klubbers førsteholdstrupper er jo gået på ferie, så det var akademispillere, der fik lov at betræde den lækre grønsvær i et solbeskinnet Nørreskoven. VB var uden de U19 spillere, der træner med førsteholdet, ligesom profiler som Tomaselli, Flø og Flaskager heller ikke var med. Til gengæld var tre spillere fra Moderklubben at finde på holdkortet.

U17 kunne ikke knække FC Midtjylland

Af Lars Christensen | 7. juni 2023

Vejle Boldklubs U17 Liga-hold var på besøg hos FC Midtjylland i Ikast tirsdag aften, hvor de to klubber afviklede en udsat kamp. Midtjyderne slap bedst fra den opgave, da de vandt 3-1 efter 1-0 ved pausen. Indskiftede Tobias Lykkebak reducerede til 1-3 efter en god time, da han sparkede et langskud i nettet.

Gauerslund IF vender tilbage til Future Vejle

Af Lars Christensen | 7. juni 2023

Som Vejle Boldklub kunne præsentere i forbindelse med hjemmekampen mod Vendsyssel FF, så vender Gauerslund IF tilbage til Future Vejle. De rødklædte syd for Vejle bliver medlemsmæssigt en af de største samarbejdsklubber for VB Akademiet, og begge parter er glade for, at man igen har fundet sammen om talentudvikling og fodboldoplevelser for klubbens mange børne- og ungdomsmedlemmer.

Future Cup-kamp på Vejle Stadion

Af Lars Christensen | 6. juni 2023

Sæsonens sidste kamp i Future Cup spilles onsdag eftermiddag fra kl. 17.00 på Vejle Stadion. Modstanderen er Sønderjyske.

VB benyttede 30 spillere

Af Lars Christensen | 6. juni 2023

Cheftræner Ivan Prelec og trænerteamet benyttede 30 spillere i sæsonens 32 kampe i NordicBet LIGA 2022-23. Seks spillere var på banen i 30 af de 32 kampe.

Galleri: Klubbesøg i Future Vejle 📸

Af Lars Christensen | 5. juni 2023

19 klubber under Future Vejle havde i sidste uge besøg af spillere fra Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-trup og spillere fra VB Akademiets U19 Liga-hold. Spillerne var på besøg rundt i samarbejdsklubberne, hvor de onsdag aften skrev autografer, tog selfies og trænede med børne- og ungdomsspillere i en god times tid. Klubbesøget var det første af to besøg i 2023. På vegne af spillerne vil Vejle Boldklub gerne takke alle trænere, ledere, spillere og forældre i Future Vejle-klubberne for, at vi måtte komme på besøg. Vi har modtaget billeder fra flere af klubberne, og de kan ses herunder.

Pletskud fra sæsonafslutningen i Nørreskoven 📸

Af Lars Christensen | 5. juni 2023

Tak for i går, Vejle! Johnny Kristensen og Jørgen Bech var med på Vejle Stadion, da Vejle Boldklub i sæsonens sidste kamp konsoliderede sin førsteplads i NordicBet LIGA og ønskede fans og tilskuere god sommerpause. Du kan se udvalgte pletskud fra begge klubfotografer her.

U17 udfordret af Lyngby

Af Lars Christensen | 5. juni 2023

VB Akademiets U17 Liga-hold led deres første nederlag på hjemmebane i mere end et halvt år, da Lyngby vandt en helt fortjent sejr på 3-0 i VB Parken lørdag eftermiddag. Kampen blev afgjort på to hurtige mål midt i 1. halvleg, og det formåede VB’erne aldrig at svare tilbage på.

Prelec: Vi skal nu gøre os klar til en endnu større udfordring

Af Ole Kristensen | 4. juni 2023

- En sjov kamp for publikum – måske ikke altid helt for trænerne, fastslog Ivan Prelec efter den målrige match.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 59,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

Hovedsponsor

Partnere | Eksklusiv