Seneste nyt

U19 vinder i Silkeborg!

Af Lars Christensen | 2. marts 2024

Efter to meget knebne nederlag til VB Akademiets U19 Liga-hold vandt de i dagens anledning sortklædte vejlensere 1-0 i udekampen mod Silkeborg IF lørdag eftermiddag. De tre vigtige points kom i hus på den scoring, Bright Appiah sendte i nettet syv minutter efter pausen.

Billedgalleri: Forberedelser til Brøndby

Af Daniel Abedeny | 2. marts 2024

Se udvalgte pletskud fra uge 9 her.

Information til gæstende VB'ere i Brøndby

Af Camilla Dahl | 2. marts 2024

Her er alt, du som gæstende VB'er bør vide inden dit besøg søndag på Brøndby Stadion.

Kampdagsstatus: Brøndby venter på Vestegnen

Af Lars Christensen | 1. marts 2024

Efter to hjemmebaneopgør i Nørreskoven med masser af tilskuere venter der Vejle Boldklub en hektisk kulisse i et lydinferno på Brøndby Stadion søndag eftermiddag fra kl. 16.00, når 3F Superligaens førerhold er værter for de formstærke oprykkere, der ikke har tabt i fem kampe på stribe. Til udfordringen har cheftræner Ivan Prelec og trænerteamet igen Stefan Velkov til rådighed.

Provstgaard kåret til Månedens Unge Spiller

Af Daniel Abedeny | 1. marts 2024

Det blev Vejle Boldklubs forsvarsprofil, som løb med den flotte hæder for februar måned.

Reserveholdskamp: Silkeborg vinder andendagsgildet i sidste minut

Af Ole Kristensen | 26. februar 2024

VB og Silkeborg IF havde aftalt en kamp for reserverne på JYSK Park dagen efter 3F Superligaopgøret. Den kamp kunne silkeborgenserne trække sig sejrrigt ud af, da Fredrik Carlsen scorede til 2-1 i kampens døende sekunder. Musa Juwara havde bragt VB foran i 1. halvleg.

U17 tabte forårspremieren til Silkeborg

Af Lars Christensen | 26. februar 2024

VB Akademiets U17 Liga-hold skulle lørdag eftermiddag ud i den længeventede forårspremiere mod Silkeborg på JYSK Park, men der var ingen points at hente i Søhøjlandet. Værterne vandt 1-0 på den scoring, de sendte i nettet allerede i det 13. minut.

Ulrik le Fevre (1946-2024)

Af Ole Kristensen | 25. februar 2024

Ved Ulrik le Fevres død har vi ikke alene mistet en af de største skikkelser i Vejle Boldklubs historie, men også en engageret og sympatisk gesandt for såvel klubben som for byen. Hans navn vil for altid med rødt være mejslet ind i vejlensiske fodboldhjerter.

Billedgalleri: For Ulrik

Af Daniel Abedeny | 25. februar 2024

En smuk og sejrsgivende eftermiddag i Nørreskoven. Se udvalgte pletskud fra klubfotograf Johnny Kristensen her.

FÅ ADGANG TIL ALLE VORES HJEMMEKAMPE

Fra bare 79,- pr. måned kan du med et abonnement få adgang til alle kampe på Vejle Stadion.

Køb abonnement her

PARTNERE | EKSKLUSIV