Ylber Ramadani er udtaget til Albaniens A-landshold, der møder Norge i en venskabskamp i Elbasan den 26. marts.

Albaniens landstræner Christian Panucci overværede Vejle Boldklubs forårspremiere mod Thisted FC tidligere nu på måneden. Nu har italieneren igen udtaget ”Rama” til landsholdopgave. Den 21-årige midtbanespiller var udtaget til hjemlandets A-landshold for første gang i efteråret til venskabskampen mod Tyrkiet, men debuterede ikke. Nu får Ramadani chancen for spilletid på hjemlandets landshold igen, når albanernes tester formen mod Norge.

Vejle Boldklub har tidligere fået udtaget Kerim Memija til Bosniens U21-landshold, Arbnor Mucolli til Albaniens U21-landshold og Alexandru Boiciuc til Moldovas U21-landshold i samme periode. Derfor er udekampen mod Esbjerg i NordicBet LIGA søndag den 25. marts udsat.