Det danske U17-landshold sluttede Elite Round på hjemmebane i Silkeborg med et nederlag på 3-2 til England. Vejle Boldklubs Wahid Faghir kom på banen i 2. halvleg og udlignede til 2-2.

Wahid Faghir er kommet ind fra bænken i de to første kampe ved Elite Round på hjemmebane mod Kroatien og Schweiz og udgangspunktet var igen en bænkplads for den 15-årige VB-topscorer, da England ventede i den sidste kamp. Wahid Faghir kom på banen efter 81 minutter og i det første minut af dommerens tillægstid, kunne han udligne til 2-2. Men englænderne tog sejren med en scoring dybt inde i tillægstiden til 3-2. Med sejren vinder England puljen foran Kroatien og skal videre til EM.

Vejle Boldklubs Andreas Jungdal så hele kampen fra den danske udskiftningsbænk, hvor også assisterende landstræner Morten Bisgaard fulgte slagets gang fra. Wahid Faghir har med dagens scoring nettet fire gange i 11 ungdomslandskampe.