Vejle Boldklub er repræsenteret med to spillere og en træner på det danske U17-landshold, der torsdag eftermiddag tog huld på Elite Round på hjemmebane på JYSK Park i Silkeborg. Kroatien besejrede danskerne med 3-2.

Wahid Faghir og Andreas Jungdal begyndte på bænken, mens Morten Bisgaard er trænerassistent for landstræner Søren Hermansen. Danmark fik en skidt start på kampen og efter ti minutter var kroaterne foran 2-0. Det blev 1-2 kort efter, da kroaterne lavede selvmål. Efter pausen scorede kroaterne hurtigt til 3-1, men Frederik Carstensen reducerede til 2-3 efter 67 minutter. Seks minutter forinden, var Wahid Faghir blevet sendt på banen i jagten på at fremtvinge mål. VB-topscoreren havde også en god mulighed, men sparkede forbi mål. Kroatien vandt 3-2 efter danskerne i slutminutterne reddede et straffespark.

Andreas Jungdal kom ikke på banen for Danmark. Den næste kamp med Elite Round er mod Schweiz på søndag kl. 17.00. Det opgør spilles også på JYSK Park i Silkeborg og danskerne skal bruge en sejr, hvis EM-håbet skal bevares.

På billedet ses Wahid Faghir til venstre, mens det er Andreas Jungdal i midten.

Tekst: Lars Christensen.