Mathias Voss og Tobias Sommer skal repræsentere Vejle Boldklub på DBU’s ungdomslandshold i de kommende landsholdssamlinger for U18- og U19-landsholdet henholdsvis. Begge landshold har en venskabskamp mod Spanien på programmet.

Mathias Voss debuterede i DBU-regi i efteråret, hvor han spillede et par landskampe mod Schweiz på U18-landsholdet. Nu er der igen udkald efter den hurtige og aggressive back fra ungdomslandstræneren. U18-landsholdet har en venskabskamp mod Spanien på programmet den 26. februar. 18-årige Voss er eneste VB’er i truppen, men han får følgeskab af Andreas Jungdal, AC Milan, der siden i sommer har slået sine folder i italiensk fodbold. Se hele U18-landsholdstruppen her.

På U19-landsholdet er VB repræsenteret ved Tobias Sommer, der i de her uger er med NordicBet LIGA-truppen på træningslejr i Portugal. Sommer fik flere landskampe med årgangen før jul, og kan i den kommende venskabskamp mod Spanien opnå ungdomslandskamp nummer 8. U19-landsholdet rejser også til Spanien, hvor en venskabskamp mod værterne venter onsdag den 26. februar.

For U19-landsholdet er det den sidste testkamp inden Elite Round på hjemmebane i Silkeborg i marts. Se hele U19-landsholdstruppen her.

Tekst: Lars Christensen.