Vejle Boldklub har udlejet Vladis Emmersón til R&F Soccer Limited, der spiller i Premier League i Hong Kong. Lejeaftalen for den fysisk stærke forsvarsspiller gælder frem til 30. juni 2020.

Siden sæsonafslutningen har VB fået forlænget aftalerne med en række af profilerne, ligesom Branko Ilic, Vladlen Yurchenko , Melker Hallberg og Pavol Bajza har forladt klubben. Nu er de kommende tolv måneder også på plads for den 23-årige forsvarsspiller Vladis Emmersón, der i den nære fremtid skal prøve kræfter med Premier League i Hong Kong hvor han bliver holdkammerat med blandt andre Adama Guira, Serges Deble, Tiago Leonco og Chen Zirong. Sidstnævnte var i VB’s A-trup i foråret 2017. Hong Kong-klubben R&F Soccer Limited er søsterklub til R&F Guangzhou i Kina.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, om beslutningen om at Emmersón skal jagte spilletid andetsteds efter nedrykningen til NordicBet LIGA.

– Det er en god chance for at komme til at spille for Vladis Emmersón. Debutsæsonen i VB bød ikke på den mængde spilletid som både han og vi forventede, da vi indgik aftalen for tolv måneder siden. Nu kommer han ud i et nyt konkurrencemiljø og skal vise sig frem i en liga i rivende udvikling. Aftalen er sportsligt en god mulighed for Emmersón og økonomisk attraktiv for VB. Vi ønsker Vladis Emmersón held og lykke med lejeopholdet, siger Jacob Krüger.

Vladis Emmersón fik sin debut mod FC Midtjylland (1-3) den 4. august 2018 og den indtil videre sidste kamp var mod SønderjyskE (1-4) den 28. april. Han står noteret for 14 kampe og 1 assist for VB.