Viljormur Davidsen var tilbage på holdet mod OB efter karantæne mod SønderjyskE. Færingen var skuffet over præstationen før pausen, men godkendt de sidste 45 minutter. Vi skal sætte to gode halvlege sammen, for at få point i Superligaen, siger han til hjemmesiden.

– Vi spiller en sindssyg sløj 1. halvleg, hvor vi er passive, laver tekniske fejl og spiller farlige bolde. Vi ligner et hold uden selvtillid og laver fejl, som vi ikke bør lave. Det begynder med, at vores presspil ikke sidder som det skal. Når det ikke fungerer, så får OB plads at spille på. Selvom alt var dårlig før pausen, så skal vi holde 0-0 i de sidste minutter af halvlegen. Så vi kan komme til pausen med et brugbart resultat og komme ud i en anden forfatning. Men det lykkedes ikke. Vi er passive ved målet, hvor deres spiller glider for nemt forbi i venstre side og slår den i feltet. På bagerste stolpe kommer deres wingback og scorer med et hårdt spark, siger Viljormur Davidsen.

– I de sidste 45 minutter rejser vi os. Vores præstation er markant bedre, men det var ikke nok til at få point. Vi spiller mere sikkert og får mere tid på bolden og så kommer vi også frem til chancerne. Melker Hallberg har et godt frispark og Louati har en god chance, som Grytebust redder. Efter 2. halvleg, kunne kampen være endt 1-1, men vores 1. halvleg var for ringe og så kan man ikke få point i Superligaen, siger Viljormur Davidsen.

Efter karantæne i forårspremieren mod SønderjyskE, var færingen tilbage på holdet mod OB. Ikke på backen i venstre side, men som højreback, da Tobias Mølgaard var småskadet.

– Jeg har prøvet at spille i højre side før, men det er længe siden. Det er en uvant position for mig, men jeg kom frem til en del indlæg. Overordnet set, så gik det okay, men jeg er ærgerlig over vores samlede præstation før pausen. Vi skal sætte to gode halvleg sammen for at få point i Superligaen og det skal vi tilbage til på lørdag, siger Viljormur Davidsen.

Den 27-årige færing spillede tre kampe som højre wingback sidste forår mod Vendsyssel (2-1), FC Roskilde (1-1) og Viborg (1-0). Viljormur har ikke spillet højreback i en firemandsbagkæde siden foråret 2015, hvor han agerede vikar i forsvarets højreside i kampene mod Lyngby (1-1) og FC Roskilde (0-2).

Tekst: Lars Christensen.