Der var fuld spilletid til Vejle Boldklubs Arbnor Mucolli og Viljormur Davidsen, da der var landskampe over hele Europa tirsdag aften. Albaniens U21-landshold skuffede med 2-2 i Andorra, mens Færøerne tabte 4-1 i Rumænien, hvor Viljormur Davidsen scorede for gæsterne.

Arbnor Mucolli var igen i startopstillingen hos de unge albanere. Efter hjemmenederlaget til Tyrkiet var der lagt op til en sejr hos Andorra, men albanerne skuffede ved kun at spille 2-2. Arbnor spillede alle 90 minutter på midtbanen og kunne se en holdkammerat udligne til 2-2 mod slutningen.

Landstræner Lars Olsen havde igen fundet plads til Viljormur Davidsen i startopstillingen, da ø-nationen skulle jagte EM-kvalpoints hos Rumænien. Færingerne skulle revanchere weekendens nederlag på Malta, men det blev en svær opgave. Rumænien kom foran 3-0 i 1. halvleg, men mod slutningen af halvlegen reducerede Viljormur Davidsen til 1-3. Scoringen faldt på et straffespark. Rumænien cementerede sejren med scoringen til 4-1 efter pausen. Færøerne spiller igen i EM-kvalen den 7. juni, hvor Spanien er modstanderen i Tórshavn. Tre dage senere gæster Norge øerne i Atlanterhavet.

Viljormur Davidsens scoring på straffespark er hans første på A-landsholdet i kamp nummer 30. I klubsammenhæng har Viljormur ikke scoret siden hjemmekampen mod FC Fredericia (4-0) i april 2015, hvor venstrebacken scorede til 2-0 på et frispark.