Viljormur Davidsen ærgrede sig efter den uafgjorte kamp mod Randers FC fredag aften i Nørreskoven. VB fik en god start på kampen med Allan Sousas åbningsmål, men randrusianerne udlignede inden pausen. Målet og gæsternes overtag efter pausen faldt ikke i færingens smag.

– Jeg er ikke tilfreds med kampen. Følelsen er, at vi kommer godt ud til kampen og er bedst indtil Randers FC udligner. Deres udligning kommer lidt ud af ingenting og den irriterer os her bagefter. Efter et hjørnespark får vi afvist bolden i første omgang, men Johnny Thomsen får fat i bolden og slår den tilbage i feltet. Det er en høj bold, som vi ikke får afvist og vi glemmer en spiller i bagrummet, der kan tippe den i mål, siger Viljormur Davidsen.

– Frem til målet spiller vi godt og følelsen er god, men mål kan ændre kampe. Det der fungerede så godt i den første del af kampen var mellemrumsspillet. Vi finder plads mellem Randers’ kæder og det gav meget spil omkring deres felt. I pausen taler vi om, at vi skal steppe op og turde spille igen, siger Viljormur Davidsen.

– I pausen taler vi om, at vi skal turde træde frem i banen. Vi må ikke blive henholdende og vi skal finde det spil, der gav os en god start på kampen. De første ti minutter er gode og især Jacob Schoop og jeg har meget godt samspil i venstre side. Vi kommer til indlæg, men det bliver ikke afgørende farligt. Derfra bliver vores spil for langsomt. Vi vil så gerne score, men vi er ikke tålmodige nok, siger VB’s venstreback.

I stedet blev de sidste 35 minutter med gæsterne fra Kronjylland i centrum. Randers FC havde et par nærgående afslutninger, særligt omkring Saba Lobjanidze, men enten overplacerede de afslutningerne eller også stod Pavol Bajza i vejen.

– De kommer til halve og hele målchancer i en periode, hvor vi kommer til at stå for meget tilbage. De kommer til indlæg og afslutninger. Når vi kommer på bolden, smider vi den for hurtigt igen og i presspillet er det uafstemt. Nogen falder, mens andre presser. Det gav ikke en god slutning på kampen for os, siger Viljormur Davidsen.

Skal vi være glade for 1-1?

– Ikke hvis vi kigger på 1. halvleg, men efter 2. halvleg skal vi nok være tilfredse. Kampene varer 90 minutter og vi havde en halvleg hver. Vi var gode før pausen, mens Randers FC sad på det meste efter, siger færingen.

Viljormur indkasserede sæsonens første advarsel i det 13. minut, da han begik et frispark ude ved sidelinjen i venstre forsvarsside.

Tekst: Lars Christensen.