Vejle Boldklub søger fysioterapeut.

Du har nu alle tiders mulighed for at blive en del af et professionelt elitemiljø, hvor alle medarbejdere arbejder i den samme retning, og hvor dit arbejde bliver værdsat og har en værdi, der kan sikre Vejle Boldklubs jagt på en tilbagevenden til Danmarks bedste fodboldrække.

Vejle Boldklub søger en uddannet fysioterapeut med erfaring indenfor sportsterapi til klubbens NordicBet LIGA-hold.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil indgå som en del af teamet omkring klubbens bedste hold. Du vil fejre sejrene med holdet, og du vil gå sur i seng, hvis weekenden har budt på et nederlag.

Du vil blive en del af omklædningsrummet og være en vigtig del af helheden.

Vejle Boldklub mangler en dygtig fysioterapeut fra den 1. juli eller efter aftale. Arbejdsopgaverne er mange, men indebærer blandt andet:

– Undersøgelse af skadede spillere
– Rehabilitering af skadede spillere
– Løbende behandling af spillere
– Erfaring med manuelt arbejde

Vi forventer at du:
– Har en uddannelse som fysioterapeut indenfor sportsterapi
– Erfaring indenfor fodbold og/eller andre idrætsgrene
– Forstår kravene i et elitemiljø
– Er dedikeret til hvert enkelt element af dit arbejde.
– Kan arbejde tæt sammen med og under vores cheffysioterapeut.

Arbejdstimerne afhænger i høj grad af NordicBet LIGA-holdets træningstider, kampe og øvrige behov, klubben måtte have.

Kort sagt: Du skal kunne lide dit arbejde og at være en del af en fodboldklub med kammeratskab, ambitioner og presset, der følger med. Til gengæld tør vi godt love dig, at der ikke er en federe følelse, end når holdet vinder, og det hele går op i en højere enhed. Det er en dejlig dag, og så starter det hele forfra dagen efter igen.

Stillingen indebærer arbejde i weekender og på helligdage. Du må meget gerne kunne tiltræde den 1. juli 2019 eller efter aftale.

Din motiverede ansøgning indeholdende dit CV skal sendes til Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger, på mail: jk@vejle-boldklub.dk hurtigst muligt.

Ansøgninger og samtaler behandles løbende.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om jobbet, kan du kontakte teknisk chef, Jacob Krüger, på jk@vejle-boldklub.dk.