Af: Mads Greve, viceanfører

Vi har været lidt for svingende i vore resultater efter coronapausen og har ikke præsteret så stabilt, som vi gjorde før.

Den sidste kamp i Næstved står naturligvis stærkest i erindringen. Vi starter helt forfærdeligt og er jo slet ikke med de første 20 minutter. Vi havde netop talt om at komme ud med en masse power og forsøge at ryste Næstved, som jo har været igennem en masse uro og trænerfyring de sidste dage, men det formåede vi slet ikke.

Derefter spiller vi faktisk en okay kamp og får trykket Næstved. Vi har mange halve chancer, hvor den helt rigtige fod mangler til sidst, men til sidst får vi da heldigvis udlignet – andet havde da også været svært at bære.

Vi har set dårlige ud ved dødbolde de sidste par kampe. Vi spiller mand:mand ved standardsituationer, men har været for dårlige til at følge vores modstander i nogle situationer, og det koster, når man ikke følger sin markering. Vi har masser af gode headere, så det gælder simpelthen bare om at sidde tæt nok på sin direkte modstander. Ved vores offensive dødbolde har vi heller ikke set for godt ud. Her kan vi også lægge på med vore mange hovedstødsstærke folk.

Ganske vist er der ikke meget træning i øjeblikket. De få træningspas mellem de mange kampe går jo mest på restitution og på at få lidt kræfter frem hos spillerne til næste opgør, men dødbolde kræver ikke mange kræfter, så her bør vi kunne forbedre os.

Generelt bør vi ikke være mere slidt end alle de øvrige hold i NordicBet LIGA’en. Selvfølgelig tærer det på kræfterne, når man efter at have ligget stille i et par måneder, pludselig skal spille kamp hele tiden, men vi har en stor trup med megen kvalitet, så vi kan rotere.

Medier og bagland har jo travlt med at gøre os til oprykkere før tid, fordi vi i en periode har kunnet holde et solidt pointforspring til forfølgerne. Her har vi netop talt om, at det ikke må være en sovepude. Vi har otte point ned, og der er 21 point at spille om, så der er et arbejde, der skal gøres færdigt. Forspringet skal netop give os den fornødne ro i vores spil, mens presset ligger på Viborg, som ikke kan tillade sig at smide noget.

Nu gælder det Fredericia i lokalderbyet, og det bliver også en anderledes kamp end den, vi lige har haft mod Næstved. Fredericia har stor tro på egne evner – de vil gerne have bolden og bygge spillet op helt nedefra.

Vi skal ud helt anderledes end det var tilfældet i Næstved – fuld power fra start! Vi kender Fredericia, ved, hvad de kommer med, og nu skal vi vise på hjemmebane, hvad vi er lavet af. En god, stabil helstøbt præstation, som det har været tilfældet tidligere på sæsonen. Vi skal være modige, vise personlighed og turde spille med dem. Og så tænke på, at de er lige så trætte, som vi er!

Rigtig god fornøjelse til publikum – vi håber, at det snart bliver muligt at se mange flere af jer!