Trekantens Diamantskæring har hovedkontor på Venusvej i Kolding, men har også afdelinger i Kolding, Horsens, Brabrand, Esbjerg og Albertslund.

Virksomhedens arbejdsopgaver er meget alsidige, men hovedvægten ligger på diamantboring og –skæring.

Metoden anvendes, når der eksempelvis skal skaffes plads til kabelføring, ventilation, vinduer, døre eller porte, og man kan arbejde i materialer som granit, beton, jernbeton, sten, asfalt og murværk. Diamanterne til arbejdsopgaverne er kunstigt fremstillet, men har styrke som en ægte diamant. Med diamantslibning kan man ligeledes skabe nyt liv til slidte betongulve.

 

”Ingen opgave er for lille, og ingen for stor!” fastslår afdelingsleder Kim Nielsen fra Trekantens Diamantskæring. ”Skal fru Jensen have lavet et hul i betonen til en tørretumbler, klarer vi også det.”

Trekantens Diamantskæring er kendt af alle entreprenører og har opgaver over hele landet for såvel private som for virksomheder og for offentlige institutioner.

 

Firmaet blev i 1998 startet af Klaus Nielsen i Viuf. Siden 2007 har Trekantens Diamantskæring holdt til i Kolding, hvor man råder over 10.000 kvadratmeter. Virksomheden har afdelinger i hele landet og godt 60 medarbejdere.

 

”Både Klaus Nielsen og jeg er gamle Vejle-drenge,” siger Kim Nielsen om engagementet i VB. ”Vi havde været med før og besluttede os ved oprykningen så for at gå ind igen som bronzesponsor. Vi kan godt lide VB og netværket omkring klubben, og det er også god reklame for virksomheden at være med her. Men vi skulle jo meget gerne blive i Superligaen!” understreger Kim Nielsen.

 

Læs mere på https://www.trekantensbeton.dk eller på Facebook.