Vejle Boldklubs Akademi er kommet hjem fra en god træningslejr i Tyrkiet.
Nedenfor følger de seneste tre dagsbogsindlæg fra spillerne. Denne gang er skribenterne blandt andet to målmænd. Først er det U15-målmand Nikolaj Bertelsen, hvorefter U19-målmand Andreas Foged skriver om dag otte, inden det afsluttende skriv kommer fra U17-spilleren Matias Tomaselli.

Dag 7:
Idag startede dagen meget tidligt ud for os u15 spillere og nogle enkelte u17spillere, da vi skulle op og spise morgenmad allerede klokken 07:00. Vi skulle nemlig nå at træne inden u17 skulle spille kamp, sådan vi kunne nå at se dem spille. Træningen var mest taktisk da vi skal spille kamp i morgen. U17 skulle spille mod Vista FC. Kampen ente 2-2. U19 skulle spille cirka en time efter. De skulle også møde Vista FC. Kampen endte 2-1 til Vista. Efter u19 kampen skulle vi ikke rigtigt lave noget før aftensmad, så der sad vi bare og hyggede indtil vi skulle ned og spise. Efter aftensmad skulle vi igen ikke specielt meget udover bare at hygge os sammen. Det var rigtig hyggeligt og vi har efterhånden fået et rigtigt godt bånd, både i u15 truppen men også på tværs af årgangene.
– Nikolaj Bertelsen U15

Dag 8:
Dagen derpå efter kampen mod FDC Vista Bestod af morgenmad kl. 8:30 efterfulgt af lidt fritid. Næste ting på programmet var en restitutions træning bestående af en kort løbetur med cheftræner Steffen Kielstrup og en let omgang styrketræning med Kenny. Dermed havde u19 fri resten af dagen hvilket betød flere u19 og u17 spillere valgte at se u15 spille deres sidste kamp i Tyrkiet. 2 min. Før afslutning på kampen var Vejles u15 hold bagud med et enkelt mål, men 2 mål på godt og vel 30 sekunder sikrede sejren for de dygtige u15 drenge. Efterfølgende har dagen bestået af hygge i form af diverse kort og brætspil. Og eftersom enden næsten er nået på årets træningslejren er der blevet kigget lidt billeder og videoer igennem. Casper Eilerskov vores alle sammens teammanager, har nemlig bl.a. været en rigtig flittig fotograf på turen, så vi alle har lidt vi kan se tilbage på, når vi engang kommer retur til Vejle.
– Andreas Foged U19

Dag 9:
Vi startede dagen ud med at stå tidligt op klokken 7. Derfra spadserede vi til træning, hvor der ventede os en hygge træning. Vi spillede både kant, fodtennis og så havde vi selvfølgelig også afslutninger. Trænerteamet var nemlig glade i dag. Turen var dog nået til sin ende og vi skulle derfor pakke og gøre klar til afrejse. Vi skulle både nå at pakke, rydde op og spise frokost. Derefter var vi klar til afrejse med maverne prop fyldte efter en god frokost. Vi kørte mod lufthavnen med smil på læberne, fordi vi havde fået lov til at hører musik i bussen. Da vi ankom til lufthavnen gik alt glidende og vi kom hurtigt og nemt igennem check-In og Security. Flyveturen gik også godt trods en mindre hård landing. Efter en god og læringsfuld træningslejr er vi alle hjemvendt i god stand.
– Matias Tomaselli U17

En af de kommende dage kommer der her på hjemmesiden talentchef Steen Thychosens tanker omkring træningslejren i Tyrkiet.

Tekst: Jacob Thychosen.