To af klubberne i Future Vejle-samarbejdet greb i weekenden muligheden for at spille kamp på Vejle Stadion og ’lege’ professionelle fodboldspillere for en dag. Mere end 300 tilskuere så U13-holdene fra Ammitsbøl/Egtved og Jelling fS spille træningskamp med speaker, spillerpræsentation og brug af Superligaholdets faciliteter.

– Spillere, ledere og forældre fra Future Vejle-samarbejdsklubberne i Ammitsbøl/Egtved og Jelling fS greb i weekenden chancen for at spille en træningskamp på Vejle Stadion. Klubberne i vores klubsamarbejde har muligheden for årligt at låne stadion og dertilhørende faciliteter. Banen var kridtet op, der var stadionspeaker, de brugte kioskerne, loungerne og arrangementet var meget vellykket. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og håber, at andre klubber i fremtiden griber denne chance, siger Helle Thychosen, fra Vejle Boldklubs administration.

Christian Bonde fra Ammitsbøl/Egtved, havde også en positiv oplevelse med at tage U13-spillerne med til kamp på Vejle Stadion.

– Tak er kun et fattigt ord. Spillere, ledere, trænere, forældre og venner til spillerne havde en uforglemmelig oplevelse på Vejle Stadion. Vi vil gerne sige VB tusinde tak for denne mulighed. Alt klappede i løbet af dagen og servicen var i top. Vi var til rundvisning med Erik ”Mummi” Knudsen i ugen op til kampen og mærkede straks, en åbenhed og parathed til at byde os indenfor. Det samme var tilfældet, da vi kom til stadion med spillerne, siger Christian Bonde, der fortsætter.

– Vi kom kl. 9.00 på kampdagen og indtog straks omklædningsrummene. At se og mærke drengene i det rum, hvor deres idoler normalt færdes var fantastisk. Vi fik alle gåsesehud og satte stor pris på, at vi kunne få denne oplevelse. Drengene ville have det hele med og næsten en time inden kampen, gik vi på banen for at varme op. De ville have det hele med selvom regnen silede ned. Solen skinnede til gengæld da kampen begyndte og selvom Jelling scorede til 4-3 49 sekunder inde i tillægstiden, så var det en fuldendt oplevelse at have været i himmerige i nogle timer. Resultatet var underordnet – vi havde alle en god oplevelse, og vil gerne takke Vejle Boldklub for denne mulighed, siger Christian Bonde.