TH Inventarmontering har hjemme i Bredgade i Tørring. Firmaet er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Tommy Hansen og blev etableret i 2012.

TH Inventar klarer opgaver for såvel private som erhverv.

”Typisk er det køkkenindretning og garderobe i parcelhuse, men på det seneste har vi også haft rigtig meget butiksindretning,” fortæller Tommy Hansen. ”Ingen opgave er dog for lille.”

Firmaet har kontakt til en anden en-mands-virksomhed i Vejle, og tømrerne kan således hjælpe hinanden, hvis arbejdet kræver det.

”Jeg samler på tilfredse kunder og forsøger altid at håndtere opgaverne pligtopfyldende og til alles tilfredshed,” betoner Tommy Hansen.

TH inventar har fortrinsvis opgaver i Trekantområdet og i Aarhus.

”Men ret beset kommer jeg vidt omkring,” siger Tommy Hansen. ”Jeg har haft arbejde for et boligselskab i København og har arbejdet med en messestand i Italien. Og hvis butikker i Vejle- Kolding-området har afdelinger i København, kan jeg tage ud til noget montørarbejde her.”

Tommy Hansen er oprindelig uddannet maskinsnedker, men har været vidt omkring i sit arbejdsliv.

”Jeg var fem år hos Velux i Thyregod. Så blev jeg kontaktet fra Tørring omkring et arbejde med udsatte unge. Her var jeg så et år, men det var nok ikke helt min rette hylde. Efter at have været på et maskinsnedkeri ved Brædstrup lagde jeg så trægulve i nybyggeri sammen med en fodboldkammerat.”

Tommy Hansen kom nu i kontakt med et vikarbureau, som opfordrede ham til at blive iværksætter. Umiddelbart lød det meget papirarbejde ikke tiltrækkende for Hansen, men han sprang alligevel ud i det i 2012, hvor han startede TH Inventar.

”Og siden har der faktisk været støt stigende aktivitetsniveau,” glæder Tommy Hansen sig. Han har dog ingen intentioner om at udvide firmaet.

”Jeg vil helst fortsætte som en-mands-firma. Bliver der meget travlt, så må jeg bare tage nogle ekstra timer og tage weekenden i brug. Min kone er også selvstændig, så hun kender godt til det der med ikke at være så meget hjemme…”

TH Inventarmontering bruger ikke meget konventionel reklame.

”Jeg har prøvet avisreklamer, men synes, det giver for lidt,” påpeger Tommy Hansen, der mere tror på mund-til-mund-metoden.

”Og så havde jeg hørt så meget godt om Erhvervsklubben i VB. Jeg har fulgt VB, siden jeg sad i klapvogn til kampene på det gamle stadion og har tidligere haft annonce i kampprogrammet. Og efter en samtale med Carsten Andersen sprang jeg så til. Der er et godt netværk omkring Erhvervsklubben, og måske kan jeg udvide kundekartoteket ad den vej,” slutter Tommy Hansen.

Læs mere på https://thinventarmontering.dk samt på Facebook.