Nybolig Erhverv er en af landets største erhvervsmæglerkæder med 24 forretninger fordelt over hele Danmark.

Den første januar 2017 fusionerede Nybolig Erhverv Kolding/Fredericia og Nybolig Erhverv Vejle og blev til en samlet enhed – Nybolig Erhverv Trekantområdet, der nu er blevet bronzesponsor i VB.

Vejle-afdelingen er netop pr. 1. oktober i år flyttet i nye lokaler i Østtårnet på Vejle Stadion. Også Kolding-afdelingen har netop holdt flyttedag og holder nu til på Birkemose Allé. Nybolig Erhverv Trekantområdet har syv medarbejdere.

 

”Det var meget naturligt for os, at vi – da lejligheden bød sig – fik Vejle-kontor praktisk taget midt på selve Stadion,” siger erhvervsmægler Peter Bauer Mols, en af indehaverne af Nybolig Erhverv Trekantområdet. ”VB står bag det førende erhvervsnetværk i byen, og hvis man vil noget i Vejle, skal man være med her. Det giver en god synergieffekt og er med til at gøre os synlige på markedet samtidig med, at vi jo støtter op bag klubben.”

 

Nybolig Erhverv Trekantområdet formidler køb, salg og leje af alt inden for butik, lager, logistik og kontorfaciliteter. Man opererer inden for hele Trekantområdet, men samarbejder også med de øvrige afdelinger af erhvervsmæglerkæden.

Der er ligeledes en meget stor aktivitet på investeringsmarkedet.

”Folk investerer meget i fast ejendom, og Trekantområdet er i stor vækst” fastslår Peter Mols. ”Hvor priserne i Aarhus og København er steget voldsomt, mærker vi, at kapitalfondene nu kigger meget på Trekantområdet, hvor deres investeringer er steget meget de sidste to år.”

 

Læs mere på

https://nyboligerhverv.dk/ejendomsmaeglere/forretninger/nybolig-erhverv-trekantomraadet_kolding_fredericia