Hos Vejle Byg & Montage banker et stort rødt og hvidt hjerte, og virksomheden har derfor forlænget sit bronzesponsorat med Vejle Boldklub med hele tre år. Vejle Byg og Montage er med klubben i både medgang og modgang, fortæller indehaver Kim Rindom Mølgaard.

 

Vejle Byg & Montage er specialister i trapezmontering af ståltagplader til erhvervsbyggerier som industrihaller, butikscentre og idrætsanlæg. Virksomhedens knowhow har ført til opgaver uden for landets grænser på både Island og Færøerne. Lokalt har Vejle Byg & Montage blandt andet monteret ståltagpladerne på det nye 10.000 kvadratmeter store Bauhaus i Kolding.

 

– I Vejle Byg & Montage har vi fokus på et højt kvalitetsniveau, faglig ekspertise og afleveringer til tiden. Vi er nemlig overbeviste om, at kvalitet og gensidig tillid er nøglen til et succesfuldt samarbejde, siger indehaver Kim Rindom Mølgaard.

 

Vejle Byg & Montage tror på stor VB-fremtid

Med en 3-årig forlængelse af bronzesponsoratet i VB vil Vejle Byg & Montage gerne sende et signal om, at virksomheden tror på Vejle Boldklub og på en fremtid i Superligaen. Vejle Byg & Montage har været sponsor i klubben siden virksomhedens begyndelse i 2011 og er gået fra et lille Club-sponsorat i starten til at være Bronzesponsor.

 

– Vi er stolte over at kunne bidrage med et sponsorat i Vejle Boldklub, og vi har en stor tro på, at klubben har en plads i toppen af dansk fodbold. Derfor var det ikke en svær beslutning at forlænge vores samarbejdsaftale. Samtidig er det vigtigt at sige, at Vejle Byg & Montage ikke kun er med, når det går godt sportsligt i VB. Vi har også være med i de hårde år, hvor klubben var på kanten af konkurs, og vi vil altid bakke op om Vejle Boldklub, siger Kim Rindom Mølgaard.

 

Han har fulgt Vejle Boldklub, siden han var en knægt i Give tilbage i 1980’erne, hvor turene til stadion sammen med kammeraterne bød på store fodboldoplevelser.

 

– Vores sponsorat er et hjertesponsorat, for klubben har givet mig mange gode stunder på både det gl. Vejle Stadion og på det nye Vejle Stadion, og derfor vil jeg gerne give noget tilbage til Vejle Boldklub, siger Kim Rindom Mølgaard.

 

Læs mere om Vejle Byg & Montage på vejlebygogmontage.dk