Tirsdag den 7. november havde cheftræner Aldolfo Sormani og resten af trænerteamet besluttet, at truppen efter en god træningsuge skulle nyde en social sammenkomst ude i byen. 

Valget faldt på Vingsted Hotel & Konferencecenter og ikke mindst deres roste aktivitet Escape Room.

Vingsted Centeret beskriver selv deres aktivitet på denne måde:

– Eventen afvikles på konferencecentrets område i en 180 m2 stor bygning, hvor de 3 rum giver plads til ca. 24 deltagere, der bliver ført tilbage til 2. Verdenskrig og 1940’ernes Danmark og besættelsestiden. Lige fra avisen på bordet der fortæller om seneste nyt fra fronten, til telefonen med drejeskive, det blomstrede tapet og det gamle tøj, der hænger i skabet m.m. For at komme ud skal deltagerne knække en række koder og gåder for at finde det sprængstof, som frihedskæmpere har gemt. Og de har kun en time til at gøre det, før Gestapo ankommer.

Opgaven gik spillerne til med stor iver og nysgerrighed. Der blev på tværs af hele truppen arbejdet målrettet med at løse opgaven, og Adolfo Sormani oplevede en trup, som viste højt humør og vindermentalitet.

Efter mødet med Escape Room skulle hele truppen og staben omkring førsteholdet nyde en dansk klassiker til aftensmad – nemlig en god stor dansk bøf med alt det, der hører til.

Der skal fra Vejle Boldklub og spillertruppens side lyde en stor tak til Vingsted Hotel og Konferencecenter for hurtigt at arrangere arrangementet og for en perfekt afholdelse af dette.

Klik på billederne for stor størrelse: