Vejle Boldklub er på transfervinduets sidste dag nået til enighed med Superliga-klubben Hobro IK om en lejeaftale vedrørende den bosniske back Kerim Memija, der kan dække alle positioner i bagkæden.

– Kerim kom til Vejle Boldklub op til forårssæsonen 2017. Han spillede en vigtig rolle i vores oprykning til Superligaen og blev desværre i den sidste del af efteråret sat ud af spillet med en hjernerystelse. Kerim får nu muligheden for at prøve sig selv af på Superliga-niveau igen, og det er en god aftale for Vejle Boldklub, da vi er dækket godt ind på de bagerste positioner. Vi siger farvel til en vellidt og ordentlig fyr, der altid har leveret 100 procent for Vejle Boldklub og har taget sit ansvar i omklædningsrummet. Vi ønsker Kerim det bedste, fortæller Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger.

Kerim Memija lejes ud til Hobro IK frem til d. 30. juni 2020, hvor kontrakten med Vejle Boldklub samtidig udløber.

Tekst: Morten Pelch