Vejle Boldklub har fredag morgen samlet spillertruppen og trænerteamet til en snak om klubbens nyindførte tiltag for at undgå spredningen af coronavirus. Mødet blev afholdt af sundhedsansvarlig hos Vejle Boldklub, Asger Pedersen.

Mødet resulterede i en række midlertidlige interne regler for klubbens medarbejdere og spillere.

Der blev også bestemt en række eksterne hensyn, der betyder følgende:

Spillerne stiller ikke fysisk op til interviews med pressen.

Der er ikke adgang til omklædningsrummet for andre end de nærmeste medarbejdere i organisationen.

Der bliver ikke givet hånd mellem VB og modstandere, inden dommeren fløjter op til kampstart.

Der gives ikke hånd til fans efter kampen, men klappes i stedet ud mod gruppen.

Overstående tiltag har til formål at mindske risikoen for smitte og sikre, at Vejle Boldklub kan afvikle sine kampe i NordicBet Ligaen.

Vejle Boldklub håber på forståelse for ovenstående.

For interviews med spillere eller trænerstab rettes henvendelse til Vejle Boldklubs kommunikationschef, Morten Pelch, på 28552008