Vejle Boldklub har tirsdag eftermiddag testet en spiller fra NordicBet Liga-truppen positiv for Covid-19.

Den Covid-19-protokol, som Vejle Boldklub agerer under fra Divisionsforeningen, har vist sig effektiv, og spilleren nåede grundet retningslinjerne i protokollen derfor ikke at træne sammen med resten af spillertruppen, da træningen blev genoptaget i mandags.

Direktør hos Vejle Boldklub, Henrik Tønder, udtaler følgende:

Vi har i forbindelse med vores opsatte protokoller desværre erfaret, at en spiller er testet positiv for Covid-19. Vi kan samtidig også konstatere, at protokollerne virker, og vi afholdt spilleren fra at møde ind med resten af truppen. Sygdommen er taget i opløbet. Vejle Boldklub tager tre spillere ud af truppen for at blive testet. De tre spillere har krydset spor med den positivt testede spiller i søndags, og derfor skal de pågældende spillere testes og vender først retur til træning, når svaret på testen foreligger. Den testede Vejle-spiller har det godt og mærker ingen symptomer. Vi holder et skarpt fokus på træningen frem mod den første kamp, når NordicBet Ligaen starter op igen.

Vejle Boldklub ligger i øjeblikket på den oprykningsgivende førsteplads i NordicBet Ligaen inden afviklingen af forårsturneringens sidste 13 kampe.

Tekst: Morten Pelch