Midtbanespilleren Kim Elgaard forlader Vejle Boldklub og Nørreskoven ved kontraktudløb den 30. juni 2018. Om baggrunden for afskeden med Kim Elgaard fortæller Teknisk Chef hos Vejle Boldklub, Jacob Krüger, her:

– Kim Elgaard har haft en stor og vigtig rolle i omklædningsrummet hos Vejle Boldklub, men desværre har der ikke været meget spilletid. Kim er en god fodboldspiller og har en alder, hvor han bør spille. Kims menneskelige egenskaber kan bruges og gør indtryk alle steder. Derfor vil der altid være en plads til Kim Elgaard hos Vejle Boldklub, men Kim vil også gerne spille fodbold, og det forstår jeg godt. Vi vil følge Kim i fremtiden og er sikker på, at han en dag vender tilbage til klubben i en anden funktion. Der skal fra klubben lyde en stor tak til Kim Elgaard og et ”på gensyn”.

For midtbanespilleren selv er det med en vis vemod, men også stor afklaring at der siges farvel til Vejle Boldklub.

– Jeg vil stadigvæk spille førsteholdsfodbold, og synes, jeg har en masse at byde ind med. Vejle Boldklub betyder noget særligt for mig, og mit farvel er en del af fodboldverdenen. Når Superligaen sættes i gang, vil jeg stadigvæk heppe på klubben, og jeg ser det ikke som et endegyldigt farvel. Men mine ambitioner som fodboldspiller er stadigvæk til at skulle spille mere fast. Jeg vil gerne takke fansene for deres loyalitet og støtte. Den har jeg altid værdsat. Jeg glæder mig til at følge Vejle Boldklub i Superligaen.

Tekst: Morten Pelch