Vejle Boldklub tog i forbindelse med klubbens præsentation af hjemmebanetrøjen for 2018/2019 en beslutning vedrørende brugen af udebanetrøjen.

Hvor klubben gennem de sidste 10 sæsoner havde brugt en udebanetrøje til stort set alle udebanekampe, besluttede Vejle Boldklub ved indgangen til denne første sæson i Superligaen, at den røde trøje ville blive brugt til alle kampe på nær dem, hvor dommeren skønnede det nødvendigt for klubben at spille i en anden farve.

– Vi havde gjort os nogle overvejelser om brugen af udebanetrøjen i Vejle Boldklub, og vi ville i virkeligheden helst have så mange røde trøjer på stadion som muligt. Derfor var beslutningen om at minimere brugen af udebanetrøjen også ganske logisk. Planen var så også, at den ikke skulle i handlen. Men allerede ved præsentationen af den, kom der mange henvendelser fra fans, sponsorer og borgere i Vejle, der alle ønskede at erhverve sig den sorte trøje med det smukke logo på. Vi valgte derfor at stille vores fans det helt konkrete spørgsmål om, hvorvidt folk ville købe trøjen. Den feedback, vi fik, har nu gjort, at vi vil efterkomme vores tilhængeres ønske om at kunne købe den sorte udebanetrøje. Vi fejrede mandagens frigivelsen af den sorte trøje ved at spille i den under fredagens kamp i Haderslev, fortæller kommunikationschef i Vejle Boldklub, Morten Pelch.

Vejle Boldklub har derfor i samarbejde med Sport24 åbnet op for, at udebanetrøjen kan bestilles gennem hele oktober måned på Sport24’s hjemmeside. Trøjerne kan både sendes hjem til kunden eller afhentes fysisk i Sport24’s butik i Bryggen i Vejle.

– Vi er glade for, at Vejle Boldklubs tilhængere ønsker at købe den sorte udebanetrøje. Det er en god gave at give sig selv eller én med et rødt VB-hjerte i julegave. Trøjerne vil kun blive solgt i oktober måned og vil blive leveret ud til kunderne fredag d. 19. november. Derfor skal man være hurtig ved havelågen. Jeg tror, at trøjerne, som også bliver udebanetrøjen for klubben i sæsonen 2019/2020, vil blive et samlerobjekt. Så vi glæder os til at få trøjerne produceret og sendt ud til de loyale VB-tilhængere over hele landet, fortæller Thomas B. Sørensen, divisions – og sponsorchef hos Sport24.

Trøjerne kan købes fra nu af og frem til onsdag d. 31. oktober kl. 23.59 på nedenstående link, og kun på dette link.

Du kan på Vejle Boldklub AWAY vælge hvilken sponsor og hvilket navn, som du ønsker trøjen.

Trøjerne skal købes separat og kan ikke indgå i andre sport24-webhandler.

Køb trøjen her:

Tekst: Casper Wihrs